Mit szóltok az ebadóhoz?
ma minden második kérdés az ebadóról fog szólni?
nem értem egyébként, mikor felteszel egy kérdést az oldal megmutatja, hogy milyen kérdéseket tettek már fel hasonló címmel...
Hát..én azt tartom felháborítónak amikor a farkukat levágják,fülüket is szétszedik szegényeknek.DE minek?Hogy el vihesse versenyre és pénz nyerjen a kutyából.Hogy lehet ilyet?Egy élőlény nem meggazdagodásra van!És azt is elítélem hogy azt megengedik hogy csincsillát és az angórát a prémjéért tartsák.Mi ez?Az állatok értékesebbek szerintem mint néhány ember.Ja és ez is miért van?Hogy az állatból gazdagodjon meg valaki.Szánalmas...
Nekem egy Bolognese kutyusom van,2 tengerimalacom és egy hörcsögöm.De egyiket sem azért tartom hogy gazdag legyek.Az egyik malacot azért hoztam haza mert már 2 hónapja nem vitte el senki és a kígyónak akarták adni.
ezzel javaslattal nem érnek el semmit, csak a tenyésztőket terhelnék feleslegesen-aki nem foglalkozott a kutyájával eddig sem(nem oltatja, nem viszi állatorvoshoz stb.) az "nem kerülne képbe" továbbra sem, így nem fizetne adót, aki meg foglalkozik vele az fizeti az állatorvost meg minden egyéb költséget amin 0% támogatás van viszont ezeket a bevételeket megadóztatja az állam! -ez így csak egy újabb becsapása és lehúzása a tisztességes embereknek!
A javaslatban az egyedüli hasznos dolog(az ebekre nézve), hogy kimondaná a tv. : 'veszélyes kutyafajta nem létezik csak felelőtlen kutyatartó!'
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1825480-velem..
Most sincs más véleményem, mint pár napja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!