Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya passzol hozzám?

Milyen kutya passzol hozzám?

Figyelt kérdés

Karácsonyra vagy utána szeretnék egy kutyust. Kertes házban lakunk , de ha szoba cirkáló lenne az sem baj ,akkor pedig bent tartanám. De inkább nagy/közép testű kutyust szeretnék.

Első kutya lenne , aki nem lomha , hanem energikus lehet vele babázni és versenyekre vinni.

2011. dec. 16. 15:29
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én rengeteg időt tudnék vele tölteni . Agilytizni is vinném és szépségversenyekre . Ezért nem szeretnék menhelyről kutyust.
2011. dec. 16. 17:42
 12/32 dizus ***** válasza:
És kb. mennyit szánnál a kutyavásárlásra?
2011. dec. 16. 17:44
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát első körben én azt javasolnám, hogy kérj karácsonyra pár kutyás könyvet, és olvasgasd át, mert amíg a kutyakiállítást szépségversenyként emlegeted, addig nem hiszem, hogy nagy sikereket érhetnél el.

A többi kérdésre is epekedve várom a választ egyébként, és csatlakozom az előttem szólóhoz: mennyiért szeretnél kutyát venni? Mert kiállítási minőségű ebet nem fogsz olcsón kapni, ezt most megmondom.

2011. dec. 16. 17:53
 14/32 A kérdező kommentje:

Jó módúak vagyunk , így 100E ft körül vagy alatt.

Már 3 éve vagyok "kutya mániás" amióta a nagymamám vett egy kutyust.

Rengeteg kutyás könyvet olvasok. Már voltam menhelyeken is segíteni és néha-néha "dolgoztam" menhelyen. Mivel állat orvos szeretnék lenni így már egy jó ideje tanulmányozom a kutyákat.

2011. dec. 16. 17:58
 15/32 anonim ***** válasza:
keverékkel is lehet agilityzni, tehát az nem zárja ki, hogy ne menhelyi legyen...
2011. dec. 16. 18:02
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
de ha "jó ideje" tanulmányozod a kutyákat, és állatorvos akarsz lenni... akkor hogy-hogy nem tudtál még fajtát választani ?
2011. dec. 16. 18:05
 17/32 anonim ***** válasza:
Kiállításra akarsz járni, és nem tudod, hogy milyen fajtát szeretnél? Azért a kiállítási minőségű kiskutyákért nemritkán elkérnek akár 150-200 ezret vagy még többet is. Ha meg állatorvos akarsz elleni, akkor jelzem, hogy egybe írják, mert az állat orvos mást jelent.
2011. dec. 16. 18:38
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem még nem döntöttem el. Ezért kérdeztem meg -.-
2011. dec. 16. 19:45
 19/32 dizus ***** válasza:
Vegyél egy jó németjuhászt.100e-ből megvan lehet agilytizni vele és senem kicsi senem nagy.Azt nem tudom hogy lehet-e vele babázni,mert azt nem tudom hogy mit jelent,de biztos.Vagy legfeljebb veszel egy babát is.
2011. dec. 16. 20:10
 20/32 anonim ***** válasza:
Ezt a babázást kérlek magyarázd már meg, mert senki nem érti.
2011. dec. 16. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!