Milyen kutya passzol hozzám?
Karácsonyra vagy utána szeretnék egy kutyust. Kertes házban lakunk , de ha szoba cirkáló lenne az sem baj ,akkor pedig bent tartanám. De inkább nagy/közép testű kutyust szeretnék.
Első kutya lenne , aki nem lomha , hanem energikus lehet vele babázni és versenyekre vinni.
Hát első körben én azt javasolnám, hogy kérj karácsonyra pár kutyás könyvet, és olvasgasd át, mert amíg a kutyakiállítást szépségversenyként emlegeted, addig nem hiszem, hogy nagy sikereket érhetnél el.
A többi kérdésre is epekedve várom a választ egyébként, és csatlakozom az előttem szólóhoz: mennyiért szeretnél kutyát venni? Mert kiállítási minőségű ebet nem fogsz olcsón kapni, ezt most megmondom.
Jó módúak vagyunk , így 100E ft körül vagy alatt.
Már 3 éve vagyok "kutya mániás" amióta a nagymamám vett egy kutyust.
Rengeteg kutyás könyvet olvasok. Már voltam menhelyeken is segíteni és néha-néha "dolgoztam" menhelyen. Mivel állat orvos szeretnék lenni így már egy jó ideje tanulmányozom a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!