Az emberek miért nevetnek mikor a kiskutyám nekiront az ő nagykutyájuknak?
Nevetek, de magamban azt gondolom ilyenkor, hogy úristen, ilyen egy párost.
És igazából két okból nevetek. Nekünk 2 yorkival van folyamatosan ez. Egyrészt nevetséges, hogy ekkora kutyák próbálják megtámadni az én 25 kg-os bullmacimat. Másrészt egyik gazdi sem reagál még annyit sem, hogy rászól a kutyára. Na, ezekért nevetek, de magamban a véleményem is megvan.
Ha látnám a gazdin, hogy próbál ellene tenni, akkor még beszélgetni is maradnék, hogy megosszuk a tapasztalatokat, de látom, hogy menthetetlenek, mert szerintük ez így normális és nevetve odébb rángatják a kutyákat.
nem vagy magadba :|Tesóm tcsi&Csivava keverékén is nevetnek ha neki megy a nagyobb kutyának!
Az én Staffordomnak is neki megy pedig egybe le nyelné csak be tanítottam !!
Neked nem vicces hogy a szeretett kutyusodat ki nevetik!
De nekik vicces hogy a te kicsi kutyád neki megy a nagynak mert ebbe az a poén hogy a kicsit simán le nyelné és neki megy! nekik ez vicces .... !
Én is szoktam az ilyenen nevetni szerintem vicces ahogy a is padlócirkáló neki megy a nála 10x nagyobb kutyának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!