Miért sovány a kutyám? :O
van egy stafi keverékem!És meg van kötve mert a tacskónkal összeverekednek!
És a láncuk 6 méter hosszú és van elég helyük szaladgálni!
A stafi hátra van kötve a tacsi meg előre!
A tacsit el szoktuk este engedni az első udvarra!
A stafi meg van este is kötve mert átugorja a kerítést!
De 1 nap 3x viszem sétálni!Rendszeresen kap enni a stafi de mégis sovány :S Féreghajtót is vettem neki!
Valószínű a stressztől sovány, nem bírja a láncot, ő amolyan családi-munkakutya, kell neki a foglalkozás, és nem csak séta, hanem tanítás, feladatok formájában is.
A megkötés helyett például megnevelhetnétek a kutyákat, meg megcsináltathatnátok a kerítést. Borzasztó lehet neki így élni...
Egyébként mit kap enni? Állatorvos látta már?
hogy lehet +kötni 1 kutyát?
szemetek....
1. Mind a kettőt ivartalanítod, az valamelyest javít a helyzeten.
2. Elviszed szakemberhez, aki segít megoldani ezt az "összeverekedés" kérdést.
3. Megcsinálod a kerítést.
Vegyél neki aktív tápot, kezd el lassan adagolni a megszokott kajája mellé, aztán ha még mindig sovány növeld meg az adagot az előírtnál kicsit többre.
Feltételezem kan kutyák, most sok helyen 5000 ft-ért ivartalanítják, ez jövőre az ebadó miatt is megfontolandó.
Nem piszkálni akarlak, én is lejátszottam ezt az enyémekkel, de sosem kötöttem meg. Most is megyek kerítést csinálni, mert az egyik unalmában szétszedte...
Szép is az állattartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!