1 VAGY 2 kutyát érdemes tartani lakásban?
nálunk is két szuka kutya van, az egyik 10 éves lesz februárba (bichon frise) a másik 6 hónapos (havanese) :)
nagyon jól elvannak, sokat játszanak az idős kutyus az enyém és azért akartunk mellé még egy kutyát hogy tesómnak is legyen meg hogy ne legyen egyedül mert 7 évig szintén egy havanese-el élt kölyök kora óta csak ő rákos lett és el kellett altatni :( és ahogy eltelt 2 év hogy nem volt kutyatársa teljesen nem azt mondom hogy depis lett csak nem volt a régi önmaga..így nyáron vettünk egy havanese-t és tök jóba lettek a kutyám pár évet fiatalodott pár hónap alatt , sokkal boldogabb is.. szerintem jó dolog két vagy több kutyát tartani mert sokat játszanak együtt ,mi is amikor kivisszük a két kutyát a parkba elengedjük őket és játszanak , szerintem ez nagyon hiányzott az én kutyámnak :) SE AZ ELŐZŐ SE A MOSTANI HAVANESE-ÜNKEL NEM VEREKEDTEK!! ez hülyeség... egyedül kajánál van egy kis morgás ,de ez természetes hogy védi a másiktól a kajáját amúgy mindig együtt alszanak :)
szóval nyugodtan vehetsz még egy kutyát ha bírsz kettővel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!