Utolsó
Melyik kutya? mert ami a fenti linken van az nincsen elhizva. a másik kutyára mondja a másik válaszoló, hogy elvan hizva.:)
22:14
egyébként tényleg szép. de szerintem akkor sem fajtatiszta husky, videót is küldött róla amiben feltűnően sokat ugat... ugye bár a husky inkább vonyitani szeret.
a fenti kutyus szerintem meg nagyon szép. de kicsit malamutos a testalkata, mert olyan macis, de lehet, hogy attól még husky, vagy ki tudja lehet a kettő keveréke.
Blue11 -nek üzenném: nem csak a Malamut csapja a hátára a farkát, hanem a Husky is... (Legalábbis az én Huskym)
Am az sem biztos hogy fajta tiszta, az is lehet hogy egy Husky és Malamute hibrid.
Legkönnyebben a méretéből lehetne következtetni. Tapasztalatom szerint a Malamute jóval nagyobb termetű mint a Husky. Sajnos olyanok a képek hogy nem igazán van viszonyítási alap...
Az én huskym is a hátára csapja a farkát, mikor sétálunk, vagy szaladgál. alapállásban lóg neki.
amúgy én sem tudom. én az első képen néztem, hogy mintha mackósabb lenne a testalkata.
Kiállításon egy husky sincs aki a hátára csapja a farkát:
malamaut: [link]
husky: [link] #hl=hu&client=firefox-a&hs=9Aq&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=husky&pbx=1&oq=husky&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=87339l89537l0l90177l11l8l0l0l0l2l1045l5233l5-4.2.1l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=fada438d3359be63&biw=1252&bih=606
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!