Hány gazdi van itt? Mutatnátok képet a kutyusotokról?
Figyelt kérdés
Kis közvélemény-kutatás szerű kérdésnek szántam ezt, hogy megtudjuk hány gazdi szokta látogatni ezt az oldalt!:) Ha mutatnátok képet is a kis kedvencetekről és melléírnátok a fajtáját, annak külön örülnék.:)2011. dec. 12. 19:39
11/26 anonim válasza:
Itt vannak a "gyerekek" :)
12/26 anonim válasza:
Szóval itt már mindenki látszik;)
13/26 anonim válasza:
14/26 A kérdező kommentje:
Akkor eddig 9 gazdi, ha jól számoltam! Köszi a válaszokat, nagyon szép kutyus mindegyik!:)
2011. dec. 12. 20:41
15/26 anonim válasza:
Szibériai Husky, Maya a neve.
16/26 anonim válasza:
17/26 anonim válasza:
hali nekem két kuytim van egy puli és egy középuszkár...:) sajna képet most nem tok feltölteni :)
18/26 anonim válasza:
én se bírom ki :D akita inu, kan kutyus, 3 hónapos
19/26 A kérdező kommentje:
Akkor most már 13 gazdi, velem együtt 13 és fél mivel nekem még nincs itthon a kutyusom.:) De mennyi szép kutyus van ebben az országban!:)
Egyébként csak most látom, hogy milyen butaságot írtam a kérdéshez. Szóval nem közvélemény-kutatás, mert senkinek sem kell véleményt nyilvánítani, hanem csak egy szimpla felmérés. Kicsit fáradt voltam tegnap!:)
2011. dec. 13. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!