Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet leszoktatni a...

Hogy lehet leszoktatni a kunyerálástól?

Figyelt kérdés
Nos van egy bélpoklos kutyusunk akármi van ő kunyizik itthon el lehet küldeni viszont ha lent vagyunk és valaki a kutyások közül el kezdi osztogatni a kaját szalad oda fel és én nem szeretném hogy mától elfogadja a kaját erre hogy lehetne megtanítani?/ránevelni?

2011. dec. 12. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Pofon egyszerűűű!!!Meg kell mondani a környezetünkben az embereknek,hogy neeeeem aduuunk nekkiii!!!Én nagy kutyabarát vok,de az enyémet ugy szoktattam le hogy nem adtam neki semmit amíg mi ettünk ,akárhogyan nyüszitett,ezt megcsinálta 2-3 hétig és mintha elvágták volna,többet nem jött oda mert tudta hogy nem fog kapnii!!De viszont normálisan és megfelelő mennyiségűt kapjon a kutyuuus!!:))
2011. dec. 12. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vok:Bocs megfelelő mennyiségű kaját kapjon hogy ne a hasára gondoljon mindig,vagyis ne legyen éhees!!:))))
2011. dec. 12. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szegény kutya, alapvető szociális interakcióról szoktatjátok le
2011. dec. 12. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:
ahogy mondtam az itthoni kunyerálással nincs baj mert tudja hogy nem kap és inkább alszik viszont lent ha megcsörren a kajás zacskó ő az első aki odaszalad egy vadidegenhez is.
2011. dec. 12. 19:03
 5/8 Akiteki ***** válasza:
Régen a téren nálunk is volt egy néni, aki állandóan osztogatta a kaját az összes kutyának. Egyszer vissza kellett varrni az egyik ujját, hamar leszokott róla. Mi a görcsnek osztogatnak kaját a kutyák között? Valami téri cukrosbácsi?
2011. dec. 12. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem a kutyával van baj, hanem azzal az emberrel. :) Egyszerűen megtiltod neki, hogy kaját adjon a kutyádnak.
2011. dec. 12. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah, az emberrel beszélj!

Én is viszek magammal jutifalatot, akkor főleg szokott lenni nálam, ha kutyás társaságba megyünk, hogy biztos, ami biztos, vissza tudjam hívni a kölkömet.

De! Eszem ágában sincs adni a többi kutyának magamtól. Olyan volt már, hogy az egyik kutyus nem tágított mellőlem, megkérdeztem a gazdit, hogy adhatok-e neki vagy sem. De magamtól soha nem adnék.

Ilyen agyatlan egy embert... Már csak azért is, mert mi van ha éppen a kutya allergiás a kajának vmelyik összetevőjére..

2011. dec. 12. 19:20
 8/8 Akiteki ***** válasza:
Ha más kutyája pályázik a mi jutifalatunkra, akkor nem a kutyának adom, hanem a gazdi kezébe nyomom, hogy ő adja oda. Ez alap.
2011. dec. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!