SOS mit csináljak? A kutyámnak nagyon "kluttyog" a gyomra.
"Kluttyog" az mit takar?
A gázok dolgoznak benne,szerintem. Tán valami hehezen emészthetőt evett.Az enyémnek is szokott fura hangokat kiadni a pocakja,ilyenkor füvet szokott enni,attól jobban van. Nem tudom a fű nevét,de tán láttad te is,hogy szokott rágcsálni egy bizonyos félét,ha teheti .
emésztés az egyik a másik ami nem biztos hogy a kutyádnál lesz ,de nálunk ez volt..múlt pont egy hete volt ilyen a kutyámnak pár napra(szerda délután) rá véres hasmenése volt , ugyan így jó kedve volt meg minden..
elvittük dokihoz kapott antibiotikumot meg vmi bélflorát és csak rizst kaphatott még mindig tart ez a kúra meg a gyógyszerek beadása...
mondom nem biztos hogy ez a baj a te kutyáddal is , de majd úgy is kiderül pár napon belül..
Az enyémnek akkor kluttyogott, amikor zoknit evett.
Fodrászom kutyájának viszont vmi gyomorproblémája volt, gyógyszeres kezelést kapott. Legutóbb, amikor voltam nála, folyamatosan kluttyogott a pocija!
Szerintem nézesd meg dokival, ha nem múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!