Tudok az ellen valamit csinálni hogy nem áll a westiem füle?
Szia! Ragasztással, ill. masszírozással sokat segíthetsz rajta. Lehet, a maszírozás is elég lesz, azzal erősödik a porc. Viszont, ha genetikailag ilyen, nem fog segíteni semmilyen boszorkányság.
Üdv.
tévedsz kedves 1. igazából kiállításra vinném és azért,mert ugyebár kiállításon ez nem olyan jó pont.
2. köszönöm megpróbálom
Igazából kiskorában állt,csak most hogy viszonylag nagy már a szőre a fülén mostanában nem állítja fel.
Szia! 20.00-s vagyok.
Igazán nem értem, miért baj egyeseknek, ha valaki ragaszkodik a fajta jegyeihez.
Igazad van, hogy nem hagyod annyiban, a westinek igenis álljon a füle, pláne, ha kiállítási céllal vetted!
Mennyi idős a kutyi? Fél éves korukban, fogváltásnál még az álló fül is megroggyanhat. A kínai meztelen kutyis honlapokon nagyon szépen, képekben megmutatják a fülragasztás fortélyait. /piciri és o'vamos /
Nekem meztelenkém van, hasonló gondokkal küzdök én is.
Borotváld le nyugodtan a fülecskéjét, és úgy ragaszd. Hamar kinő úgyis.
Remélem, hamar rendbejön az a fülecske.
Üdv.
szia
9hónapos a drága
és köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!