Nagy fehérkutyát szeretnék, hegyes, felálló fülekkel. Lehetőségek?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy óriási fehér kutya. Jo nagy macis,szörös. Kiváncsi vagyok,hogy ezek alapján mely fajták jutnak eszetekbe. Valamint örülnék egy mellette-és ellene való érvnek is. Köszönöm:)2011. dec. 11. 11:45
1/13 anonim válasza:
svájci fehér juhászkutya :) Persze azért nem a küllem alapján kéne választani..
ők bc-t meg svájcit tenyészetnek :)
3/13 anonim válasza:
Mire szeretnéd? Minek kell megfelelnie? Mert ez sem mindegy ám....
4/13 anonim válasza:
nekem legelőször az akita jutott eszembe.. Igaz, nem óriás termetű, és lehet, hogy nem ilyen hegyes fülre gondoltál, de az én fehér kutyusomat lépten-nyomon "lejegesmacizzák". De mint ahogy az első válaszoló is írta, ne küllem alapján válassz. Milyen jellemű kutya passzolna hozzád leginkább? Mert az sokkal fontosabb, mint a küllem. Írj pár dolgot magadról, és biztosan tudunk segíteni. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Juhász kutya típusút szeretnék,legyen aktív,okos, könnyen kezelhető, sportos. szeressen túrázni,játszani,futni,stb. Járnék vele kutyaiskolába. Saját kutya lenne,nemlenne párja meg semmi. Szeretném ha kijönne a család többi tagjával is mikor hétvégente 1x meglátogatnak:)
2011. dec. 11. 12:21
6/13 anonim válasza:
akkor én megmaradnék a svájci fehér juhászkutyánál :) A kritériumoknak megfelel mindenkivel barátságos kutya :9
7/13 wynnie válasza:
Svájci fehér juhász lenne számodra a tökéletes, vagy esetleg valami nagyméretű hegyikutya, pl. pireneusi juhász:) de a svájci jobban megfelel.
8/13 anonim válasza:
Esetleg még fehér husky vagy malamut, ha tényleg sokat mozoghatnak, de a szánhúzó fajták elég önfejűek tudnak lenni, és más állatokkal való viszonyuk problémás lehet. A svájci fehér a német juhász fehér változata, annak minden belső tulajdonságával.
9/13 anonim válasza:
Én őt választanám ha nagy fehér macit akarnék. :)
Igaz nem felálló a füle, de hát mindent nem lehet egyberakni mint egy kívánság listán. :D
Mivel pásztor kutya, gondolom elég családbarát lehet, de nem ismerem a fajtát, olvasd inkább el, esetleg hívj fel egy tenyésztőt, meséljen neked 5 percben milyenek ezek a fajta ebek.
Másik megoldás, ami nekem szívem csücske: Menhely!
Nézelődj, mert láttam már gyönyörű fiatal nagytestű kutyákat. Mennyire fontos hogy hófehér legyen? Ha van rajta folt vagy kicsit zsemlyés színű már nem is tetszene?
10/13 anonim válasza:
Vagy Pireneusi hegyi kutya (igaz nem áll fel a füle) vagy Svájci fehér juhászkutya de annak meg nincsen olyan nagy, dús szőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!