Februárban lejárt sampont használhatok a kutyámra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 10:26
1/5 anonim válasza:
szerintem igen , de én az ilyen lejárt cuccokat a padlóburkolo felmosására szoktam használni !!
2/5 anonim válasza:
legfeljebb kopaszkutya lesz.
szerintem ne használd, dobd ki, vagy mosd fel vele a padlót. :)
3/5 anonim válasza:
sztem nyugodtan,semmi baja nem lesz tőle, attól hogy lejárt még nem mérgező.
én is használtam a kutyusomra lejárt sampont, sőt még 10 éve lejárt bolhairtót is találtunk ott még régen, és mivel csak az volt otthon és sürgős volt ezért megfürdettük benne a kutyát és teljesen hatásos volt.
4/5 anonim válasza:
Szia! Még nyugodtan használhatod, semmi baja nem lesz tőle. Esetleg, ha avas szaga lenne, akkor már ne. Én is megveszem az éppen lejáró termékeket, jóval olcsóbban, emberi használatra is. Kozmetikai terméknél még van legalább fél-egy év a ráhagyás a szav. időre.Üdv.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D
2009. máj. 16. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!