Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? /SOS/

Mit csináljak? /SOS/

Figyelt kérdés
Ma reggelre láttam,egy vértócsát a kutyám helyén.A kutyámat sehol.felhívtam a férjemet,hogy látta -e korán reggel,és azt mondta,igen,szerinte a lába vérzik.Késöbb előkerűlt a kutya, és láttam,hogy szerintem a farka beakadt,és nem is látom.Akkora szőre van,hogy nem látom hol a seb.Felhívtam az állatorvost,és mondtam neki,jöjjön ki hozzá,de azt mondta,csak úgy tudja megnézni,ha lefogom.De rám most annyira morog,hogy nem merem lefogni.Ezért ki se jön az orvos.Várhatok vele holnapig?Akkor itthon lesz a férjem,és az lemeri fogni.
2011. dec. 9. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Vidd el egy másik orvoshoz. Vagy hívd ki az orvost, adj a kutyára szájkosarat és úgy fogd le.
2011. dec. 9. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha most nem látod, akkor most nem is vérzik. Ha nem vérzik, akkor meg nem lesz semmi baja délutánig.
2011. dec. 9. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Első szerinted ha nem engedi magához közel, akkor majd a szájkosarat rá tudja adni csak úgy?
2011. dec. 9. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Akit hívtál, az nem állatorvos. Még hogy nem vizsgálja meg a kutyát, csak, ha lefogjátok?

Ha már nem vérzik a kutya, a férjeddel majd nézzétek végig, hol a seb. Betadinnal lekezeled. Ha nagyobb a sérülés, a szőrt vágd ki körülötte. Betadinnal naponta többször kezeld.

2011. dec. 9. 12:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,hogy nem tudnám a szájkosarat se rátenni.Szegény csak áll egyhelybe.De eszik.az a baj,hogy itt csak egy állatorvos van.Megpróbáljuk valahogy a férjemmel megnézni.
2011. dec. 9. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

hívd vissza a dokit, hogy kaphat-e a kutya nyugtatót?

és úgy meg tudja majd vizsgálni lefogás nélkül.

egyébként a későbbiekre nézve mondom jó tanácsként, hogy ha van rá lehetőségetek, vigyétek kutyasuliba, mert ilyet a kutya nem csinálhatna, hogy nem enged magához, ha sérülése van.

Ez az ő érdeke (is)...

Ha úgy látod, hogy nem vészes a dolog - kínáld kajával, ha elfogadja, nincs nagy baj -, akkor várhatsz, amíg a férjed hazaér.

Mennyi vért vesztett? Tényleg tócsa volt?

Elállt a vérzés? (Ha elállt, akkor szintén nyugodtabb lehetsz...)

Olvastam, hogy valaki írta a szőr borotválását és a betadine-t, ez jó, de nem elég, injekciót is kapnia kell majd.

2011. dec. 9. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
doikibácsi megmondja, hogy milyen emberi altatót/nyugtatót lehet neki adni és mennyit, aztán ha van otthon akkor kajába bele, és megeszi. Aztán lenyugszik.
2011. dec. 9. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!