Nem túl nagy ez a gallér a kutyámnak?
Bele kapott a szemébe és most muszáj néhány napig rajta hagyni.De szegény megy neki mindennek :( Csak aludni tud benne.
Mit csináljak,,ha levágok belőle,,,félek elrontom és vehetek újat. A doki nem adott és nem mondta ,hogy mit csináljak,csak a vizsgálatért be kasszírozta a 3000-et és kész.Ebbe a rendelőbe tök új doki van akihez járni szoktunk,pont műtött.
Hát igen,,én is nézegetem a netten,,minden kutyán nagy a gallér,másként nem sokat ér.
Hála égnek jól viseli.Panelba lakunk és szinte egész nap alszik. Naponta többször visszük sétálni,főleg most és így elfárad.Most jöttünk fel és máris alszik a kis gallérjába :)nem is tiltakozik ,hogy rá teszem.
jó ez a méret.
Ilyenkor minden kutya kicsit szerencsétlenkedik, de én úgy lennék vele hogy inkább emiatt ""szenvedjen"" kicsit, meg kb. egész nap az útjait kell egyengetni minthogy valami nagyobb baj legyen :)
Szemsérülésnél ekkora méret a jó.
nem nagy.
ez az időszak,sajnos ilyen.
most duplán rossz, hogy sár van, hogy ha kimegy, ésasarat anyakáva lapátolja.
mi is mindig a szekrény sarkáról szabadítottuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!