Szerintetek el lehet menni egy tüzelő szukával az erdőbe túrázni?
Amióta az eszemet tudom minden szarvasbőgésen kinn voltam, éjjel is, mert gyönyörű. Egy szarvas se próbált meg berángatni a csordába.
A velvet meg...Valami szavahihető helyről miért nincs cikk?
Párosodni akaró szarvassal meg csak a párosodási időszakban tudsz, az meg júli-aug. Most december van, akárhogy is nézem. De a kedvedért olvasgattam pár vadászfórumon, ahol tapasztalt emberek írnak. Nem történt még olyan, h pont mestruáló nőt támadott volna meg, és pont amiatt támadt volna. Általában azért támad, mert vetélytársnak tekinti az embert, nem jópofiságból. Illetve ha egy szarvas támad, akkor rúgni fog és öklelni, nem párzó mozgást végezni. Ennek az esetnek az elkerülésére a legjobb módszer, h csörtet az ember, esetleg még 2 botot egymáshoz is csapkod, akkor a szarvas menekülni fog, mivel kerüli az emberrel való kapcsolatot.
A nők meg nem menstruációkor a legtermékenyebbek, hanem a menstuáció előtti 15-ik nap körül.
Én a kérdező helyében jobban aggódnék a vaddisznók miatt, mivel ezeknek most van a párzási időszaka.
"Párosodni akaró szarvassal meg csak a párosodási időszakban tudsz, az meg júli-aug. Most december van, akárhogy is nézem. De a kedvedért olvasgattam pár vadászfórumon, ahol tapasztalt emberek írnak. Nem történt még olyan, h pont mestruáló nőt támadott volna meg, és pont amiatt támadt volna. Általában azért támad, mert vetélytársnak tekinti az embert"
Ez az, ami nem igaz!! A szarvasok, őzek, csak úgy mint a kutyáknál, vagy, hogy messzire ne menjek az embereknél a férfiak, mindig készen állnak a párosodásra!
És az sem igaz, hogy, csak akkor támad, ha veszélyt érez.
Nekem pont aznap jött meg a menstruációm, amikor kirándulni mentem az erdőbe egyedül a kutyámmal és teljesen elfelejtkeztem róla, hogy ilyenkor nem ajánlatos. Aznap rengetegen voltak, de letértem egy alsó útra a kutyusommal, még így is hallottam a hangokat messziről, egyszer csak egy surranó hangra lettem figyelmes... Oda szaladt, messziről futhatott, remegett, és toporgott a lábaival, láttam, éreztem, hogy zavarodott , szabályosan tipródott nem értette a helyzetet, ember szag és vérszag+ kutya szag mi lehet ez?...egy óriási szarvas állt tőlem kb 10 méterre. Rögtön tudtam, hogy miért szaladt oda. Normális esetben a szarvasok nem futnak feléd, hozzád, hanem hanyatt homlok menekülnek. Ő sem tudta, hogy mit csináljon, fusson, vagy.... Szerencsém volt, hangosan, határozottan szóltam beszéltem a kutyámhoz, amíg elhaladtam mellette és tőle messze ezzel nyugtatva magamat is. A mai napig nem tudom, hogy hogy lehetett ilyen lelkierőm és hideg fejjel hogy tudtam onnan elsétálni. Szóval a menstruáló nőkről ennyit! Nem érdemes kipróbálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!