Lakle kérdése:
Szerintetek el lehet menni egy tüzelő szukával az erdőbe túrázni?
Figyelt kérdés
(pórázon)2011. dec. 6. 11:29
2/23 anonim válasza:
attól függ mennyi a kóbor kutya a környéken
6/23 anonim válasza:
Hát tüzelő kutya szagát még jobban szétszórni nem a legjobb dolog, legalább a kankutyás gazdák biztos így gondolják.
7/23 anonim válasza:
Miért ne? Nekem kan kutyám van és akkor is sétálunk a kutyás barátainkkal, amikor az ő szukájuk tüzel. Kicsit macerásabb, mert jobban oda kell figyelni a kutyákra, de azért nem olyan szörnyen megoldhatatlan feladat. Ha meg egyedül mentek, akkor végképp semmi probléma sincs, max. a kóbor kanokat kell lerúgdosnod róla.
8/23 anonim válasza:
Nyugottan vidd el. Nekem van egy szuka kutyám és akkor is elszoktam vinni már kutyák közé vagy a haverok is hozzák a kutyákat és sétáltatjuk az érdőn. Kanokkal is. Én olyankor vaszek egy olcó parfümet. 300-400Ft de nagyon rossz szaga van. na azzal befújoma hhátsó fertáját és egy kan se kzelíti meg. De azért nem 100%-os a dolog oda kell rá figyelni.
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Soha nem találkoztunk még kóbor kutyával erdőben. Más túrázók szoktak vinni kutyát, nem is tőlük féltem, ez kezelhető helyzet. Csak beparáztattak mindenféle megvadult szarvassal, meg vaddisznóval:)))
2011. dec. 6. 13:06
10/23 anonim válasza:
Ebből is látszik mennyi eszed van kedves kérdező. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!