Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek értékeli egy...

Szerintetek értékeli egy kutyus, ha az ételét szépen tálalom neki?

Figyelt kérdés
Pl. a kolbászkarikákból egyszer háromszögformát alakítok ki, másszor virágot, harmadszor hullámvonalat.
2011. dec. 5. 22:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én néha díszítem a kajátát! Pl. reszelt sajtot szórok a tésztájára, ha konzervet kap, meg szoktam szórni petrezselyemmel! Lehet, hogy nem értékeli, de én jobban érzem magam tőle!
2011. dec. 5. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Jó, akkor én meg odateszek a macskakaja mellé egy Kant-könyvet, akkor most a macskám filozófus?
2011. dec. 5. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejts el szalvétát is szervírozni :))
2011. dec. 5. 22:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Majd meghajtogatom a szalvétáját legyezőformára! :)
2011. dec. 5. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A reklámot a macskának szánják vagy a gazdának? Na ezért van ott díszítés:D
2011. dec. 5. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Pedigrés úrikutya csakis herendiből eszi meg a libamájat!

A kutyákat csak a szag érdekli,az íz sem olyan fontos de a látvány egyáltalán nem számít.Ezért is hülyeség a színes táp amit csak a gazda miatt festenek be.

2011. dec. 5. 23:00
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Utolsónál a pont. Nem a macskák/kutyák veszik a kajájukat, hanem a hülye gazdi, akit a hirdetők az orránál fogva vezetnek. Kapitalizmus RLZ.
2011. dec. 5. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kutya meg se nézni, mit raksz elé, egyszerűen behabzsolja :D legalábbis amelyik kutyával én találkoztam :D egyik se nézelődött, hogy jé ez milyen szép színű pedigré falatka :D
2011. dec. 5. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Volt a tévében egyszer szó egy kutyáról, aki mindig elrendezte különböző alakzatokba, csoportokba a játékait. Asszem valami mentett kutya volt és amikor az új gazdija először átölelte, azután sokszor úgy rendezte el a plüssöket, hogy azok is átöleljék egymást. Le is filmezték és gyorsítva lejátszották, ahogy elrendezgeti a játékokat az udvaron. Érdekes volt.
2011. dec. 5. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Annál jobban értékeli, minél több kolbászkarikát kap :)
2011. dec. 5. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!