Mit tegyek? Fontos és sürgős!
Na... ez kicsit hosszú lesz. De a lényeg : hülye voltam és a spicc lány illetve csivava kan mellé elhoztam egy ivartalanított chipes pit bull szukát. A spiccel nem volt gond, de a csivavával nem lehet összeszoktatni, ugy hogy pár nap próbálkozás után találtam neki gazdát,mert a csivit igy nem lehet kiengedni se , veszélyben volt, a pit bull meg megkötve, pedig én soha nem kötök ki kutyát de muszáj volt, szegény hiába volt mozgatva több órát naponta, nem örült a helyzetnek..És nyilván a csivava aki hozzám van nőve nem akartam hogy veszélytetve legyen. Ezért egy ismerősöm által találtam neki gazdát, 1 nap alatt, el is vitték, játékkal, oltási könyvvel, mindennel. 2 hetet volt náluk mert nem bírtak vele, hiába mondtam hogy kemény kutya fogják erősen... és lepasszolták egy srácnak akit nem ismerek de bejelölt facen, ott váltottunk leveleket. Na most a probléma: a chip, nincs átírva tehát az én nevemen van, a csávó akinél van nem hajlandó átíratni pedig lenni aki ingyen megcsinálná.Oltási könyv tehát nincs nálam, szerintem a srácnál sem. Szóval most mit tegyek?Hónapok óta ott van hiába könyörögök hiába próbálok célozni arra h feljelentem nem hajlandó átíratni csak röhög h nekem lesz rossz mert az én felelősségem, az én nevemen a kutya.Most már odáig fajult hogy letiltott törölt faceről mondván : majd el lesz intézve csá,meg óvatosan jöjjek a rendőrséggel.
Tudom hogy hülye voltam nem oltások érdekelnek hanem megoldások! Vissza szeretném venni a kutyát,a barátom vállalná a kutyát amíg nem lesz neki megfelelő gazda. Most még is mit tegyek? Hogy kaphatnám vissza a kutyust?Fel tudom jelenteni vagy valami?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!