Mit gondoltok erről a kutyusról?
Ő elvileg egy Bichon keverék kutyus és 3 hónapos. Na már most eddig egy oltást sem kapott, ami miatt aggódom picit. A gazdája pedig nem igazán készséges, mintha nagyon meg akarna szabadulni tőle. Merjem elhozni, vagy válasszak inkább másik kutyust?
már 3 hónapos és egy oltása sincs , akkor féregtelenítve sincs szerintem..kockázatos de ha ingyen van akkor elhozhatod aztán a dokit megkéred hogy csináljanak vmi vizsgálatokat a kutyán , oltani biztos be kell ,jó tápot kell neki adni meg féregteleníteni.. de tényleg jól gondold meg mert lehet hogy pár hónapos múlva kijön rajta vmi betegség...
én másik kutyát választanék a helyedben..
Szegény kutyus.
Megszakad érte a szívem :(
Jobb sorsot érdemel, amit te meg is adhatnál neki.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ne hozd el, lehet, hogy ezzel a cselekedettel egy kutyát ugyan nem mentesz meg, de lehet, hogy egy egész alomnyit igen. Talán ha a nyakukon marad 1-2 kiskutya, legközelebb elgondolkodnak azon, hogy szaporítanak-e vagy sem..
Szegény kutyu ;(
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon-nagyon gondolkodom rajta, mert én is iszonyatosan sajnálom szegénykét.:( Pénzt ugyan nem kér a kutyáért, de nagyon sokba lenne az útiköltség és sajnos 1 méterrel sem hozná közelebb a picit.:( Majd még meglátom mi lesz!
Azért köszönöm a válaszokat!
Egyébként a szeménél vajon csak a könnyezéstől barnább vagy az is valami betegségre utalhat? A többi képen viszont ez nem látszik rajta.
Itt a testvéreivel van: [link]
Ez pedig a mama: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!