Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Teljesen félreneveltük a...

Teljesen félreneveltük a kutyát, már meg is harapott. Mit tegyünk? Meg lehet még nevelni?

Figyelt kérdés
fél éves beagle kislány,első kutya.emeletes házban lakunk.teljesen zizi,idegbeteg,és az előbb elvitt valamit az asztal alá(mindig ellopkod dolgokat),és amikor utána nyúltam morgott,és harapott.Utána már meg is vertük,de szerintem ugyan úgy fogja tovább folytatni.Meg el van kényeztetve!azt hiszi,hogy ő a főnök,ha már rá szólunk,az nem ér semmit.mit tegyünk, nem akarjuk verni,de néha tényleg muszáj(bár most már az sem segít:S)?meg lehet még nevelni?hogyan?
2011. dec. 3. 18:57
1 2
 11/15 Elenaaa ***** válasza:

Ó, bocsi, elfelejtettem: a pórázt az első évben ne csatoljátok le róla, addig rakjátok le a földre, és a 4. hónaptól kb. mellettetek fog menni!

Az eredmény: Zsola már jólnevelt, eszébe sem jutna szökni.

Nektek is sok sikert!

2011. dec. 4. 10:00
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat,be fogjuk tartani!
2011. dec. 4. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Talán nem kellett volna beagle-t venni első kutyának. És főleg nem kéne megverni azért, mert kölyökkutyaként viselkedik...

El kellene hordanod kutyaoviba, majd tükörmódszeres kutyasuliba.

Meg lehet nevelni, az enyém 9-10 hónapos korára lett "jó" kutya.

2011. dec. 4. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
2012. febr. 29. 22:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Updatelek:

En nem tudom, hogy mi volt vele a tinikoraban, de tenyeg egy elviselhetetlen szornyeteg volt es napi tema volt koztunk, hogy mennie kell, mert egyszeruen megkeseriti az eletunket.

Azutan meg mintha egyszeruen kicsereltek volna: egy kis tunder,nagyon higgadt, es nem csak most, hogy mar 9,5 eves es oregszik. Hihetetlen, hogy regebben egyszer is megharapott, ma kb akarmit csinalhatnek vele.

Azt nagyon sajnalom, hogy regen el lett verve parszor, nyilván mar nem csinalnam, konkrétan az orrara sem kellett szerintem evek ota koppintani.

2020. okt. 14. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!