Amstaffnak milyen póráz?
Van egy szuka amstaffom.Még fiatal (4 hónapos) de ha nagyobb lesz milyen pórázt ajánlottok neki?
Textil fonott: [link]
vagy
lánc: [link]
igen, szerintem is a bőr a legjobb. az láncoktól meg szöges sz>roktól csak félelmetesebb a kutya az emberek szemében :)
enyémnek ez van kölökkora óta :D
ilyen folytó nyakörve van: [link]
meg hát a lánc csörgése nem igazán zavarja mert szoktam láncot akasztani a nyakába lakattal együtt,hogy erősödjön.
Csak hát eddig bőr pórázunk volt de elszakadt..és nem akartam még 1-szer bőrt venni...
Bármilyen textil vagy bőr póráz megfelel, melynek hossza kb. 1,2-1,5 méter hosszú.
Láncpóráz főleg a tanítás elején felejtős, hiszen egy rántásnál szétvágja, ledörzsöli a kezedet!
A laza pórázon való séta tanítása már esedékes, most sokkal könnyebben megy majd, mint pár hónap múlva.
Azt nagyon gyorsan felejtsd el, hogy a kölyök kutya nyakába súlyokat pakolsz, hogy erősödjön :O Ezt nem szabad addig, amíg ki nem fejlődött rendesen.
Ha később erősíteni szeretnéd, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Standard Kutyás Súlyhúzó Egyesülettel, ahol hozzáértő és tapasztalt versenyzőktől megtanulhatod a kutyád edzésének lépéseit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!