Miért sír a kutyám álmában?
Figyelt kérdés
Majdnem minden este sír mostanában???Bent él velünk és 4éves,és mindig van vele foglalkozva,megyünk sokat sétálni...arra gondoltam azé mert kaptam egy másik kutyust és vele is játszom...de mind a kettöt ugyan ugy szeretgetem.2011. dec. 1. 22:19
1/5 anonim válasza:
Álmodik, semmi köze a másik kutyushoz. Nem kell tenni semmit, ez természetes.
2/5 anonim válasza:
Az enyém is nyüszít mindig álmában. De tényleg mindig. Meg olyankor szaporán veszi a levegőt, nagyon szuszog, nyüszít. Néha még a lábai is ütemre mozognak.
Én is úgy hallottam hogy azért van mert álmodik.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat :) akkor nem kell aggodnom,azt hittem hogy azért mert féltékeny,nagyon szeretem öket...:)olyan rossz mikor álmában sír...
2011. dec. 2. 11:23
4/5 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, csak álmodik. Az én kutyám egyszer még "futni" is elkezdett, maga alá húzta a farkát, és sírt. Akkor felébresztettem, mert nem voltam benne biztos (a forkmagaaláhúzás miatt) hogy számára az kellemes álom. Eléggé meg is volt riadva, de hamar visszaaludt.
Viszont volt olyan hogy csóválta a farkát almában. :)) Mg úgy csattogtatta a fogát mint játék közben szokta a kutyatársának. :P Akkor biztos valami jó álmodott, hagytam is
5/5 A kérdező kommentje:
Én mindig felszoktam ébreszteni mikor sír...utána enyém is hamar vissza alszik,ö egy labrador és vizsla keverék és pont az a két fajta amelyik lelkis :) a másik kutyus amit nemrég kaptam ö sicu,szeretik egymást :)
2011. dec. 3. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!