Milyen következményekkel jár, ha nem fizetek ebadót? Mert hogy nem fogok, az fix!
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy ez "nagy magyarország" újabb hülyesége, és parasztvakítás az, hogy a menhelyek ebből valamennyit is látni fognak (esetleg több kutyát...)...
Véleményt nem kérek, azt már eleget olvastam itt, de mi lesz a következmény?
2011. nov. 29. 20:39
21/21 anonim válasza:
én sem fogok fizetni nekik, az tuti! ha ők úgy, én is úgy: ahol lehet én is meglopom az államot! hát nehogy már!! felháborító, még levegőadót is akartak! vagy ott bkv, ahol undorító állapotok vannak, és csak rohadnak a járművek, miközben egyre drágább a közlekedés! ki lehet őket játszani, nem fognak házalni menni minden egyes emberhez, hogy van-e kutyája vagy nincs. aki meg nem akar fizetni, az az állatorvosnál valótlan címet ad meg, és csak akkor nyit ajtót idegennek, ha tudja, hogy ki jön hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!