Hallgat a husky a gazdájára? Mennyire? Mennyire "jó" kutya?
ma 14:34
az, hogy nem lehet őket megtanitani egyáltalán nem igaz. az én kutyám, akkor hogy hogy tudja a pacsit? azt, hogy ülj? a szépen várást a bolt előtt, egy szavamba kerül, hogy menjen be a kennelébe, nyitott lapunál nem szökik ki, a keritésünk akkora, hogy én átugrom, mégsem még próbálkozása sem volt a szökésre..meg stb... mint mondtam, igen akaratod fajta, de nem hülye! nagyon is okosak, meg intelligensek. volt már huskyd egyáltalán?
nem rábeszélni akarom a kérdezőt, mondtam is, hogy előbb, érdeklődjön meg tudjon meg sok dolgot róluk, mert nem volna jó dolog, ha egy újabb kutya kerülne az utcára, hogy kezelhetetlen, meg szófogadatlan, leginkább a gazdi miatt.
Vegyél Border collie-t!!! Nekem is ez a fajta kutyám van (border collie) és nagyon szeretem, okos, hűséges, könnyen tanul, fáradhatatlan, nagyon ölelgetni való kis mackó!:Đ
"Egy olyan kutyafajtát mutatunk most be a Kutya-világ sorozatban, melyet a pár száz kutyafajta közül talán a legokosabbként tartanak számon."
Ezeket nézd meg és olvasd is el, ha van rá időd!:) Az utolsót azt tényleg olvasd el légyszíves!!! A többit nem kell a ha nem akarod!:)
Ha északi kutyát akarsz, akkor vehetnél alaszkai malamutot is. Ő könnyebben tanitható, és szerintem jó kutya. És igen hallgat a gazdira, csak vele is meg kell tanitani hogy ki a falkavezér, különben gondok lesznek.
Nekem is van 3. Mindegyiket tanitom, és okosak.
De ismerned kell fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!