Csak én gondolom úgy, hogy ne válasszunk kutyát képről?
Ja és mikor mondom neki, akkor szinte hülyének néz! Pedig csak segíteni szeretnék!
Valószínűleg ők is pároztatni akarják...nem tudom lebeszélni róla valahogy?
Ha így szeretne, hagy válasszon így.
Egyépként tényleg jobb ha megismeri valamennyire előtte a kutyust, dehát ilyen emberek is kellenek..
Nem jó dolog képről választani. Személyesen meg kell nézni,hogy kis virgonc-e mert képen nem látszik az hogy esetleg beteg. Viszont én 2 éve vettem egy stafit és amikor előszőr mentünk megnézni és amit akkor kiválasztottam az beteg lett mire mehettem a kutyáért és így másikat választok. Ugyh nem csak te gondolod úgy!:D
18/L
Igazad van. Viszont írtad, hogy valószínűleg pároztatni akarja. Akkor biztos, hogy a kutya lelke nem érdekli. Lebeszélni a pároztatásról nagyon nehéz, de ezeket az érveket megpróbálhatod:
-nehéz lesz eladni őket, mert a fajtamentőknél hehyekben állnak a fajtatiszta fiatal kutyák ingyen
-nagy az orvosi költsége a vemhes kutya ellátásának, szülésnek, a kölykök oltásának(100 ezres nagyságrend)
-a szülésnél lehetnek komplikációk, a mama és kölykök is elpusztulhatnak
Ez blöff, de beválhat. Ha tényleg eldöntötte, akkor nehéz ezen változtatni.
Miért akarod lebeszélni??
Ha ő ezt akarja, nem kell beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!