A Yorkshire terriert 5 éves korban már késõ tanítani?
Figyelt kérdés
Léci az irjon akinek van ilyen kutyája!!2011. nov. 28. 18:42
1/8 anonim válasza:
Semmilyen kutyát nem késő tanítani! Egész életükben képesek új dolgokat megtanulni. Ajánlom a Cerberos kutyaiskola kistestű kutyáknak való tanfolyamát :-)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. nov. 28. 18:53
3/8 A kérdező kommentje:
És ha saját módszerek szerint akarjuk tanítani??
2011. nov. 28. 18:55
4/8 anonim válasza:
A mondás a kutyákra is igaz: Tanulni sohasem késő:)
Mit szeretnél neki tanítani?
5/8 A kérdező kommentje:
Pl.labdát vissza hozni,kétlábon álni,játszani...stb
2011. nov. 28. 19:04
6/8 anonim válasza:
ha játékos akkor a labda vissza hozzást könnyű lesz megtanítanod de ha nem akkor elég nehezen , az én kutyám (bichon) most 10 éves és még mindig tanul új trükköket ,
én addig jutottam a játék vissza hozásával hogy a földről egy kicsit felemeli de kis is köpi sajnos hogy hozzám hozza azt még nem sikerült elérnem..amúgy nem játékos szóval bármit eldobok utána nem menne.. a pitizést azt nagyon könnyű megtanítani a kutyának..amúgy ajánlom a klikkert könnyebben tanul a kutya üsd be a googleba és olvass utána..én is akarok venni egyet ,van egy fél éves kutyánk is szóval őt is ezzel a klikkerrel akarom tanítani..
7/8 anonim válasza:
Soha semmit nem késő elkezdeni. Nyugodtan fogjatok bele, még könnyebb dolgotok is lesz, hiszen már nem olyan hebrencs, mint egy kölyök, jobban is tud koncenrtálni, meg ismeritek már egymást.
8/8 momsz6 válasza:
27 évesen te is tanulsz új dolgokat nem igaz? Persze, hogy nem késő, csak nehezebb egy kicsit..:) Sok sikert! (Nekem foxim van és én is most kezdtem el igazán tanítani és eddig nem klikkerrel..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!