Milyen fajtájú kutyákat ajánlanátok lakásba?
szia!:)
én nem tudok olyan fajtáról, aminek a leírásában ilyen lenne, ahogy írta az előző, szerintem sincs konkrétan ilyen fajta, csak ilyen kutya...
menhelyek megmondják, melyik kutya felel meg az igényeidnek leginkább...
(a Noé állatotthont ajánlom, nagyon lelkiismeretesek.)
Szia .
Én a yorksi terriert ajánlanám.Nincs vele gond.2-3 nap mig szobatiszta lesz .Nagyon könnyen tanul.A macskákkal és más állatokkal egyaránt jól kijön.Nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=oa7Xi2f-Op4
Nálunk egy szer betörtek a rablók a yorksi kutyám ki szabaditott a kötélből én addig leütöttem öket.A kutyám pedig ide hozta a telefonomat,és felhivtam a zsarukat .5 év börtönt kaptak .Ő az én hősöm :)
Én bullmasztiffot vállaltam be panelba.
Az én véleményen az, ha megfelelően le van fárasztva a kutya (agyilag és fizikailag is), akkor szinte mindegy, hogy milyen fajtát választasz, mert akkor a nap nagy részében ő pihenni fog. :)
ma 15:21!
Túl sok Rex felügyelőt néztünk?
ma 13:47, Na végre, köszönöm szépen! Én sem hiszem, hogy mindenki, aki dolgozik és kutyát tart, az csak 4-5 órát dolgozik és ennyit keresne vele, vagy akár csak varázslatos módon az ölébe hullana a pénz, amivel eltartja magát, a lakást, meg a kutyáját is.
Macskám is pont ezért van, de azzal is foglalkozom, amikor az Ő kedve tartja. Ez a baj a macskával...
Egyébként valószínűleg menhely lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!