Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ijedt meg ennyire?

Miért ijedt meg ennyire?

Figyelt kérdés

Kistestű keverék kutyám van és a radiátoron fekve szokott kinézni az ablakon és ma felakart ugrani a radiátorra ,de leborult a radiátor tetejével együtt.Én csak egy nagy csattanást hallottam, először a kutya aztán a radiátor teteje.

Aztán a kutya kirohant pont akkor értem oda, megállt, fülét farkát behúzva összehúzta magát elkezdte nyalogatni a száját és csóválta a farkát és rám nézett, én bementem a szobába ekkor gyorsan befutott egy másik szobába és lefeküdt az ágyra , visszapakoltam a radiátort aztán utána mentem és ott remegett az ágyon.

A történtektől ijedhetett meg vagy attól,hogy kikap?

Kikapni nem igazán szokott,eddig a legnagyobb bűne az volt,hogy egyszer kifutott az utcára, és egy 5x nagyobb kutya után eredt, akkor kikapott,de ezen kívül semmi más emlékezetes dolog nem történt ami miatt kikapott volna.

Ez az egy ennyire megmaradt volna benne, vagy sokkal inkább az ijesztette meg,hogy leesett?Mert mondjuk tényleg nagyon nagy zajt csapott.

2011. nov. 26. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt a hangos zaj, másrészt pedig, hogy leesett. Legtöbb kutya fél a nagy lármától. Semmi baja nem lesz, nyugtatgasd meg.
2011. nov. 26. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D egyem meg.:D

nagyon el tudom képzelni, hogy zajlott a sztori, mert az enyémek is szoktak hasonlóan reagálni...:D:D:D

ha tudják, hogy rosszat tettek, ugyanígy behódolnak...

én még soha nem vertem meg őket, a NEM a tiltás, de ha mondjuk morog a kutyám, akkor is azt vettem észre, hogy jobb, ha nem csapkodok, meg üvöltözök, hogy NEM, meg yABBAHAGYOD, meg mittudomén:D, hanem Pocika, ugye tudod, hogy nem szeretem?... abbahagyod?

üüüügyeeees!

csak a megfelelő - nem dicsérő - hangot kell kiadni.

na de a lényeg, hogy volt egy kutyám, aki soha nem kapott ki.

és elmentünk vendégségbe egész napra az alföldre, nem akartuk megkötni a kutyát, meg bezárni a csirkéket... (hobbinak tartottuk őket.) de soha nem is bántotta őket a kutya, a tyúkok a táljából csipegethettek.

ja. amíg mi otthon voltunk.

mire hazaértünk, 40 csirke hevert döglötten a kert minden részében, a kutya pedig már rögtön úgy fogadott,...emberi szemmel bűnbánónak tűnt - talán az is volt...

lehajtott fejjel, alulról nézett ránk (67 kilós káj szuka...:D), csóválta a farkcsonkját, és olyan furán ejtett volt a tartása...sunnyogott...

ez szerintem ösztönös magatartás a kutyáknál, nem kell, hogy verés előzze meg...

nyilván azt gondolta, hogy a hangos zaj (egyrészt neki ijesztő), másrészt te hirtelen jöttél be, tehát valamiért esetleg rossz...

szegény:D:D:D:D:D

2011. nov. 26. 18:26
 3/4 Akiteki ***** válasza:
Én is biztosan frászt kapnék, ha rámesne (vagy csak mellém) egy nálam 2-3x nagyobb vaslap. Te nem? :))
2011. nov. 26. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Á de édes lehetett!!! :D Az én kutyám is nagyon félős, csinált hasonló dolgokat, volt, hogy feldöntötte a gitárom, vagy elment egy szék alatt, és az felborult, meg ilyenek, amik elég hangosan, és szó szerint a bejárati ajtóig szalad, onnan néz vissza, hogy mi történt, de olyan édes fejet tud vágni olyankor! :D
2011. nov. 26. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!