Ti is megjártátok már a Gál Petshop-al?
Róluk van szó: [link]
Majdnem 2 hete rendeltem tőlük tápot, jött 1 hete 1 email miszerint késnek a rendeléssel, de azóta is semmi hír, pedig legkésőbb mára ígérte.
Közben az itthoni tápunk is elfogyott, így külön bosszúság, hogy vehetek valami gagyit a boltból, amíg rendelek máshonnan ahol eddig nem vertek még át.
Igen!
1. 3 hét késés! És én emailt se kaptam.
2. Nem is azt kaptam, amit rendeltem. A márkán belül egy másik fajtát. De mivel már nekünk is elfogyott a táp, én hülye átvettem. Szépen behozta nekem, kifizettem, elment.
3. Mikor este nyitottam ki, akkor vettem észre, hogy újraragasztott, bontott zsákot kaptam.
4. Ez után 2 hétig vártam, hogy visszacserélik, három naponta hívogattam, mert épp arra a napra ígérte, de mégse jött.
5. Nehezen beszerezhető táp révén, nem kapom meg akármelyik állateledelesnél, ezért végső elkeseredésemben kibontottam. Nem kellett volna. Szerintem romlott volt. Mind a két kutyámnak erősen ment a hasa tőle, amit eddig márkán belüli váltáskor nem tapasztaltam. Végül landolt a kukában, mert nem volt kedvem még több tízezret rákölteni, hogy bevizsgálják.
Ajánlom neked a tápfutárt, vagy a webkutyát. Velük egyetlen egyszer se volt még problémám.
Na ezek után tuti én is lemondom a rendelést.
A zoohaus-tól már többször rendeltem, ott mindig pontosak voltak meg az állati-nál is.
Én is megjártam egy párszor, most tőlük rendelek, ha valamire szükségem van, és nem 2-3 nap a várakozási idő, hanem már másnap megjön a cucc.
Utolsó:
Milyen olcsó webáruházat ismersz?
Nekem mondjuk bevált a fent említett 2 üzlet, a szokásos tápjaink is javarészt a legolcsóbbak (Josera, Brit).
Közben ma lemondtam a rendelésem, feladtam az újat a másik helyen, holnap már szállítják is.
Igaz, valamivel drágább, mint a gálpetshop oldalán, de ezt legalább tuti megkapom és biztosan jó minőségben.
Közben ma megjött a rendelt tápom abban az időben amikorra kértem a szállítást, alig több, mint 1 nappal a rendelés feladása után...
Micsoda különbség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!