Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti is megjártátok már a Gál...

Ti is megjártátok már a Gál Petshop-al?

Figyelt kérdés

Róluk van szó: [link]

Majdnem 2 hete rendeltem tőlük tápot, jött 1 hete 1 email miszerint késnek a rendeléssel, de azóta is semmi hír, pedig legkésőbb mára ígérte.

Közben az itthoni tápunk is elfogyott, így külön bosszúság, hogy vehetek valami gagyit a boltból, amíg rendelek máshonnan ahol eddig nem vertek még át.

2011. nov. 23. 22:18
 1/8 Rotis_lány ***** válasza:

Igen!

1. 3 hét késés! És én emailt se kaptam.

2. Nem is azt kaptam, amit rendeltem. A márkán belül egy másik fajtát. De mivel már nekünk is elfogyott a táp, én hülye átvettem. Szépen behozta nekem, kifizettem, elment.

3. Mikor este nyitottam ki, akkor vettem észre, hogy újraragasztott, bontott zsákot kaptam.

4. Ez után 2 hétig vártam, hogy visszacserélik, három naponta hívogattam, mert épp arra a napra ígérte, de mégse jött.

5. Nehezen beszerezhető táp révén, nem kapom meg akármelyik állateledelesnél, ezért végső elkeseredésemben kibontottam. Nem kellett volna. Szerintem romlott volt. Mind a két kutyámnak erősen ment a hasa tőle, amit eddig márkán belüli váltáskor nem tapasztaltam. Végül landolt a kukában, mert nem volt kedvem még több tízezret rákölteni, hogy bevizsgálják.

Ajánlom neked a tápfutárt, vagy a webkutyát. Velük egyetlen egyszer se volt még problémám.

2011. nov. 23. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Na ezek után tuti én is lemondom a rendelést.

A zoohaus-tól már többször rendeltem, ott mindig pontosak voltak meg az állati-nál is.

2011. nov. 23. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is megjártam egy párszor, most tőlük rendelek, ha valamire szükségem van, és nem 2-3 nap a várakozási idő, hanem már másnap megjön a cucc.

[link]

2011. nov. 24. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tapfutar.hu a szívem csücske:) Jók az áraik, gyorsak, kedvesek, és nagyon segítőkészek. Volt már olyan, hogy találtam egy hámot egy külföldi oldalon, amilyet ők nem tartanak, de megoldották, és rendeltek belőle. Őket is jó szívvel ajánlom.
2011. nov. 24. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A tápfutárról én is hallottam már, jókat hallottam róluk. Mi mondjuk egy kis állateledeles boltból vesszük a tápot, eddig nagyon megvagyunk elégedve, de ha neten rendelnék, szerintem a tápfutárt választanám!
2011. nov. 24. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is tápfutáros voltam, de amióta találtam egy olyat ahol jóval olcsóbban rendelem meg a szokásos tápunkat, azóta onnan rendelek.
2011. nov. 24. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Milyen olcsó webáruházat ismersz?

Nekem mondjuk bevált a fent említett 2 üzlet, a szokásos tápjaink is javarészt a legolcsóbbak (Josera, Brit).

Közben ma lemondtam a rendelésem, feladtam az újat a másik helyen, holnap már szállítják is.

Igaz, valamivel drágább, mint a gálpetshop oldalán, de ezt legalább tuti megkapom és biztosan jó minőségben.

2011. nov. 24. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Közben ma megjött a rendelt tápom abban az időben amikorra kértem a szállítást, alig több, mint 1 nappal a rendelés feladása után...

Micsoda különbség!

2011. nov. 26. 00:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!