Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek aranyos? :D

Szerintetek aranyos? :D

Figyelt kérdés

olyan édesen pihent ma meg beszunyált, hogy muszáj volt lefotóznom.:D

amikor meg mentem ki és kérdeztem tőle, hogy jön-e ő is csak rám nézett, vonyitott egy kicsit, mint aki direkt úgy mondta volna hogy ,,nem,, még a hangzása is olyan volt:D és visszavágta a fejét a földre.:D néha behalok neki.xD

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 23. 17:13
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nagyon aranyos.. :))
2011. nov. 23. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:

de cukk. :) <3

Husky amúgy? :)

2011. nov. 23. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
deédes:)
 4/13 anonim ***** válasza:
gyonyoru !!!!!!!!!!!!!!!
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem csak aranyos de gyönyörű szép is!
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
No, próbálná neked csak valaki azt írni, hogy nem aranyos, úgy leszavaznád, hogy azt megemlegetné. Engem is nyugodtan leszavazhatsz, de nem értem azokat az embereket, akik felrakják kutyájukat, macskájukat, állatkertjüket, megkérdezvén, hogy ,jaj, aranyos, jaj, szép? Mindnekinek szép a saját állatja... és aztán itt várják, hogy mindenki hanyatt essen a képektől.
2011. nov. 23. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
aranyos fajtatiszta husky.
2011. nov. 23. 17:29
 8/13 A kérdező kommentje:

ma 17:21

nagyon tévedsz, mert én leszarom, hogy kinek mekkora százaléka van, és nem fogom leszavazgatni... miért lenne az jó nekem?? igy téged sem foglak:) amúgy is mindenkinek megvan a saját véleménye, és én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik, hiszen nem vagyunk egyformák... ezért megkérlek, hogy igy ismeretlenül ne mondj rólam dolgokat és ne általánosits.. köszönöm.:)

amúgy ha nem tetszenek ezek a kérdések nem muszáj rájuk kattintani, van még sok kérdés amit megnézhetsz, ez nem kötelező dolog, de te mégis itt vagy kötekedni, meg leminősiteni a másikat... pedig igy csak saját magad minősited le, de te tudod..

a többieknek köszönöm szépen a választ.:)

2011. nov. 23. 18:17
 9/13 A kérdező kommentje:

ma 17:19

igen, husky.

2011. nov. 23. 18:17
 10/13 Akiteki ***** válasza:
Időnként tedd fel a képet azoknak, akik azt írják, hogy a husky meg a malamut szenvednek a lakásban.:)))
2011. nov. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!