Szerintetek aranyos? :D
olyan édesen pihent ma meg beszunyált, hogy muszáj volt lefotóznom.:D
amikor meg mentem ki és kérdeztem tőle, hogy jön-e ő is csak rám nézett, vonyitott egy kicsit, mint aki direkt úgy mondta volna hogy ,,nem,, még a hangzása is olyan volt:D és visszavágta a fejét a földre.:D néha behalok neki.xD
ma 17:21
nagyon tévedsz, mert én leszarom, hogy kinek mekkora százaléka van, és nem fogom leszavazgatni... miért lenne az jó nekem?? igy téged sem foglak:) amúgy is mindenkinek megvan a saját véleménye, és én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik, hiszen nem vagyunk egyformák... ezért megkérlek, hogy igy ismeretlenül ne mondj rólam dolgokat és ne általánosits.. köszönöm.:)
amúgy ha nem tetszenek ezek a kérdések nem muszáj rájuk kattintani, van még sok kérdés amit megnézhetsz, ez nem kötelező dolog, de te mégis itt vagy kötekedni, meg leminősiteni a másikat... pedig igy csak saját magad minősited le, de te tudod..
a többieknek köszönöm szépen a választ.:)
ma 17:19
igen, husky.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!