Kint hagyhatom a 4 és fél hónapos labradorom éjszakára?
Van egy 4,5 hónapos labradorunk, eddig az éjszakákat bent töltötte a lakásban egy ketrecben, ami már kicsi neki.
Van egy hőszigetelt kutyaháza a kertben (hőfüggöny nélkül, a rágás miatt...), abban kibírná a hideg éjjeleket?
Szívem szerint benn aludhatna velem az ágyban, de nem egyedül élek, hogy ebben egymagam dönthessek. A család többi tagja a kint alvás mellett van.:(
Előre is köszönöm a tanácsokat, véleményeket!
Én nagyon kutyapárti vagyok,annyira,hogy anyu szerint előző életemben magam is kutya lehettem,ráadásul a kínai horoszkópom kutya.
Nekem egy shar-peiem van,ami kínai harci kutya eredetileg,mi azonban házi plüssmaciként tartjuk,és akként is viselkedik.A helye a házban,a radiátor mellett van.
Én nem tenném ki semmi pénzért a helyedben...Ha már mindenképp kinn kell lennie,még a hó beköszönte előtt kezdjétek el a kiszoktatást.
A ketrec amúgy elég embertelennek hangzik.Nem törpehörcsög ő,de még csak nem is tengerimalac.
Én is úgy szoktatnám ki, hogy először minél több órára hagyd kint. De úgy hogy azért közbe-közbe menj ki mit csinál nézd meg, és játssz vele kicsit. De éjjelre vidd be. Mondjuk így hogy nem ősztől szoktatod, így nem lett meg a téli szőre, így nagyon fázik szegény, reszketni fog.
Sajnálnám kirakni... tavaszig nem lehetne kihúzni?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Azt nem írtam, hogy nap nagy részét majd' 2 hónapja a kertben tölti. Reggel 6 körül engedjük ki, és kb este 9-ig kinn is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!