Kutyak TOP 3, Miert?
Melyek az elso 3 kedvenc kutyad ?? Indokold !!!
A veggen osszeszamolom ,hogy melyek az elso 3 legkedveltebb kutya !!! Es leirom ide !!!
1.német dog
2.berni pásztor/moszkvai őrkutya
3.szetterek/agarak
1. ausztrál juhász - egy igazi bohóc, jó munkakutya és csodás társ, könnyen nevelhető és nagyon szép
2. shetlandi juhász - kedves, tündéri egyéniség
3. mindenféle agár - csodaszépek, és fenségesek
1. Angol bullterrier
2. Szibériai husky
3. Rövid szőrű tacskó
Azért kedvelem ezeket a fajtákat mert mind kinézetben mind jellemben, természetben tetszenek.
1. Labrador (okos szép ügyes)
2. Angol bulldog (mert nemlehet őket nem szeretni:D)
3. Francia bulldog (mert bulldog) :D
1. Angol bullterrier
2. Szibériai husky
3. Rövid szőrű tacskó
Azért kedvelem ezeket a fajtákat mert mind kinézetben mind jellemben, természetben tetszenek.
1-Boston terrier
2-Amerikai Staffordshire terrier
3-németjuhász
Sok fajtiszta kutyám volt,meg keverék is volt kb összesen 20 kutyám életembe de kimagasloan ez a 3 a legjobb örző védő-társ-családtag-barát-legokosabb-leggyorsabban tanuló és mindezt szívesen örömmel!Kiváló munkakutya az utolso 2!ÉS gyermekörző! ezek az érvek engem meggyőztek tökéletességükről!
1.palotapincsi(aranyos és örökjátékos egy igazi jó barát,és házvédő)
2.puli(nagyon jó védő és barát)
3.border collie (jó védő, pásztor és barát)
1. dobermann, mert agilis, erős, jó ösztönökkel megáldott kutya
2.rottweiler, mert maga a megtestesült erő, őriz és véd
3.cane corso, mert gyönyörű, ő is nekem megfelelő ösztönökkel rendelkezik, mérete mellett gyors is.
összegezve fontos nekem a jó őrző-védő ösztön, a gyorsaság és az erő. amit a legjobban sajnálok az az, hogy sajnos mind fül és/vagy farokvágós kutya és szerintem úgy szépek, de ahogy látom lassan befogják véglegesen és minden fajtára vonatkozóan tiltani ezt a szokást.
1 Amstaff
2 Cane Corso
3 Argentin Dog
Mindhárom kutya igazi kutya! Én az ilyen szobacirkálókat nem tartom annak. Ezek a fajták okosak, bátrak, erősek, vidámak, tekintélyt parancsoló a megjelenésük, jól taníthatók, igazi társak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!