Labrador etetése! Szerinted?
Nem lesz rossz, különben sem lesz selejt kutya, ha más tápot kap! Én szakkönyvben olvastam , meg állatorvos is mondta, hogy kaphatna nyers csontot is, a Ca miatt!
Hogy ne csak mindig száraz tápot egyen, kell neki adni mást is.
Egyébként fontos sokat mozgatni, mert a labrador nagyon könnyen meghízik.
igazából jobb lett volna ha 8 hetesen hozzátok el de már mindegy.
A táp jó (a csont teljesen felesleges és kalciumot adni is az.. a plusz kalcium inkább káros mint hasznos és a tápban van előle elég)az intenzív növekedési szakaszban 4 hónapos kortól 8 hónapos korig ízület védő adása jó lenne (luposan vagy gf 600)
Szia!:)
A Happy dog a legjobb táp, amit kaphat, de természetesen nem történik katasztrófa, ha 8 hónapos korában átváltasz másra.
(Amúgy 1-5 hónapos korig van a maxi baby, utána 6-12-ig a maxi junior...)
De ha neten rendeled meg, sokkal olcsóbb ám!
A Happy dog mellé viszont semmi mást ne kapjon!
Se csont nem kell, se semmi, mert a happy dogban mindenből pont annyi van, amennyire a kutyának szüksége van.
Innentől ha megdobod az adagját + Ca forrással, még csontkinövése is lehet a kutyának...
utolsó, hülyeséget írtál! A csontban vannak olyan tápanyagok, ami a tápban nem biztos. De csak később kaphat csontot, mert kis korában káros lehet az emésztésre.
És szerintem a kutyus is jobban szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!