KICSIkutyák, átlagos mozgásigénnyel?
Felsorolnátok olyan fajtákat, akikre ezek a tulajdonságok igazak:
-átlagos a mozgásigénye
(nagy kert + játék itt)
-kb. 20-30 cm-es
-szőrápolás: heti 1/2 alkalom
-nem ráncos
Amikor nem vagyok otthon, akkor kertben lenne tartva, amikor meg hazajövök, akkor a lakásba is beengedném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
szimpatikus kiskutya a menhelyről?
nincsenek olyan konkrét igényeid, amik egy fajtához köthetők, így logikus választás lenne.
Minden kutyának kell a séta, nem a mozgás hanem az ingerek miatt amik érik... ha 10 hektárotok van akkor is kell sétáltatni.
Az ilyen kicsi fajtákat amikre igaz amit leírsz napközben se nagyon lehet kitenni
NEN IGAZ hogy az emberek a kistestű kutyákat állandóan kint akarják tartani és attól mert kert van nem akarják sétálni vinni...
én is inkább egy menhelyi kutyát javasolnék..
Én keveréket választanék amelyiket nyírni kell,mert úgy a legegyszerűbb a tisztán tartása.
Nekem sicu és mopsz keverékem van 8 éves
Íme ő az!!! :)
előre szólok, hogy ha nem viszed a kutyát sétálni, pokollá teszi majd az életed.:)
felássa a kertet, elrágja a kábeleket, kiborítja a kukát, esetleg el is szökik...
max. egy öreg, beteg kutya érné be annyival, amit te kínálnál neki...
miért nem vinnéd sétáltatni?
Volt már több ugyanilyen kérdésed, és ezt a részt soha nem értem: szőrápolás: heti 1/2 alkalom
Mi az, hogy 1/2 alkalom??
Ti teljesen félreértitek a szöveget.
Én arra gondoltam, hogy amíg távol vagyok, addig kint lenne. Mikor megjönnék elvinném sétáltatni (erre utalt az, hogy átlagos mozgásigény, hogy nem kell mondjuk 10 órán keresztül sétáltatni, hanem mondjuk fél vagy 1 vagy 2 vagy 3 óra séta) majd a kertben játszanék vele.
szőrápolás: heti 1/2 alkalom
Szerintem tök egyértelmű: a szőrét hetente 1szer, 2szer fésülném ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!