Hány éves a Kutyám, Süti emberi években?
Figyelt kérdés
A kutyám most 1 éves múlt 2 hónappal.HÁNY ÉVES LEHET most emberi években?2011. nov. 18. 19:28
2/11 anonim válasza:
Dehogy 7, túl van az ivarérésen, egy ember 7 évesen még nincs túl rajta. Olyan nagykamasz féle most, 16 éves kb.
3/11 anonim válasza:
hát igen, így is meg lehet közelíteni a dolgot...:)
agyban 16 körül, testben 7 körül.
(1 kutyaév 7 emberévvel szokott felérni, ha a halál időpontját vesszük viszonyítási alapul.)
(első vagyok.)
4/11 anonim válasza:
Pontosan nem lehet megmondani ! Az a szamitas ,1*7=a kutya eletkora HELYTELEN ,mert a kutyaknak teljesen mas a fejlodesuk !!!! Szakerto vagyok ,a kutyad 16-18 eves !
5/11 anonim válasza:
:D:D igen, helytelen a fent említett szempont alapján. de mint mondtam, ha a halál időpontjához viszonyítunk, akkor meg helyes...
"szakértő vagyok":D:D hát ezen szakadok!:D
és mégis minek a szakértője?:D
Annak, hogy hogyan kell kiszámítani, hogy egy kutya emberévekben hány éves???:O Hol osztogatnak ilyen diplomát??:D
6/11 anonim válasza:
Azt mondják 7-tel kell szorozni az éveit. De az első évet duplán, azaz 14-gyel, mivel akkor lesz ivarérett. Szóval talán így már korrektebb. :) 15-16 éves Süti. :D
7/11 dizus válasza:
Durván úgy lehet általánosítani,hogy:
első év=21év
második év=14év
harmadik év=7év
tovább minden év+7évet jelent
8/11 anonim válasza:
szakértő vagyok......ez komoly >.<....amikor elolvastam szakadtam a röhögéstől........
9/11 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj,kedves szakértő,de ilyen szakértői diplomát sehol nem adnak te jó ég!!!
2011. nov. 25. 10:32
10/11 anonim válasza:
Aki azt mondja,hogy 7-el kell beszorozni az hüly*séget mond ezt valaki kitalálta és elterjedt.
Van egy táblázat de most nem találom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!