Mennyi idő után dolgoztátok fel kutyátok halálát?
Figyelt kérdés
Az enyém szerdán halt meg, de ha eszembe jut mindig megkönnyezem. Mindig rá gondolok. Minden rá emlékeztet. 16-17 éves volt, kölyök kora óta velünk volt,és most hiányzik. Lassan másik kiskutyát kell hoznunk, mert nagy a kert,és erre felé sok a betörés. szóval muszáj valamilyen házörző. de én még nem készültem fel rá. Mennyi idő után érdemes? és milyen fajta kutyát ajánlotok? köszönöm2011. nov. 18. 13:56
11/11 anonim válasza:
Nekem 17 éves cicuskám halt meg... én 13 vagyok szóval már azóta ismertem, hogy megszülettem. Iszonyatosan fájt... kb. 1 hónap volt a kritikus időszak amikor szinte mindig sírtam ha eszembe jutott. Azóta is mindennap eszembe jut és minden hónap 16-án elszomorodok, mert aznap halt, meg.... Örökre hiányozni fog, de egy idő után (kb. 1 hónap) az ember hozzászokik. Ilyenkor nagyon jól jön egy másik állat! nekem van még egy hörcsögöm és még egy macskám, sokat segítettek, hogy könnyebben felejtsem el a szomorúságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!