Ha nem oltjuk be veszettség ellen időben a kutyánkat mi a következménye?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 2008. októberében kellett volna megkapnia az oltást de nem tudtuk kifizetni és még mindig nincs beoltva. Ha lesz pénz és elviszem az állatorvoshoz, akkor jár érte valami büntetés? Nem tudom mit tegyünk :(2009. máj. 10. 21:03
11/13 anonim válasza:
Úgy kellett volna kutyát vállalni, hogy vállalod az anyagi megterhelést,minden eshetőségre felkészülve. Az kutyám legutóbbi oltására nekem sem volt pénzem, mert elcsúsztunk vele a tüzelése miatt. Mentem, kölcsönkértem, beoltattam. Ennyi. És itt kombinált oltásról beszélek, ami nem is kötelező. 2008 októbere.. Fogadjunk, hogy karácsonyra mindenki kapott ajándékot, a kutyának meg az életét kockáztatod. Nehéz anyagi helyzet ide vagy oda, mér rég meg kellett volna oldani.
12/13 anonim válasza:
Az állatorvos nem fog megbüntetni, mert az nem az ő dolga. Ezért mielőbb keresd fel, hogy adja be az oltásokat, így ha érkezik az önkormányzattól papír az oltás elmulasztása miatt, akkor már be tudsz menni az oltásival, amiben benne lesz a bepótolt oltás. A kombinált oltás egyébként ezerszer fontosabb a kutyádnak, mert az védi meg azoktól a betegségektől, amiket bármikor megkaphat. A veszettség elleni kötelező csak, de az ugye nem túl valószínű, hogy meg fog veszni.
13/13 A kérdező kommentje:
légyszíves ne engem hibáztassatok, mert nem az én felelősségem az anyagiakról gondoskodni hanem a szüleimnek, mivel hogy 14 vagyok.. -.-"
2009. máj. 11. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!