Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindentöl fel a kutyam, miert?

Loliboli kérdése:

Mindentöl fel a kutyam, miert?

Figyelt kérdés
Fel mas kutyaktol,fel a parkettatol,fel az elöszobaban, fel a ferfiaktol,fel a tanyerjatol.4 honapja hoztam el menhelyöl,elöször felt a lepcsön,attol mostmar nem fel,de minden mastol igen.Valakinek volt mar igy? Mir kene tegyek???
2011. nov. 18. 08:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sajnalom,ami a kutyusoddal törtent.Annyira meg lehet szeretni öket...Valahol megnyugodtam,hogy olvasom,hogy nektek is felt a kutyus.Azt hittem,valami betegsegre is utalhat talan.(idegrendszeri).Most megyek jatszok vele egy kicsit,hatha megszokja a dolgokat :)
2011. nov. 18. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is így kezdte. ma gond nélkül BKV-zik, agilityzik, idegenek is megsimogathatják. Legyél neki magabiztos falkavezér, ne csinálj problémát abból, amitől ő fél, ismertesd meg fokozatosan minél több dologgal, meg fog javulni. Ha mégsem megy, Németországban biztos találsz olyan szakembert, aki segíthet. Ha budapesti lennél, mondanám, hogy segítek, de odáig nem ruccanok ki :D
2011. nov. 18. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszodat :)kär , hogy nem ruccansz ki idaig :D
2011. nov. 19. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Mennék én, úgysem jártam még ott, csak hát ideát még válság van, nem telik ekkora kirándulásra :D
2011. nov. 19. 22:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha valsag van ott,miert nem költözöl ki ide? mar a magyaroknak munkavallalasi engedely sem kell....:D
2011. nov. 20. 10:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a német nyelv :D
2011. nov. 20. 12:56
 17/17 A kérdező kommentje:
En is utaltam viläg eletemben,de most meg mar nem mennek haza :)
2011. nov. 20. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!