Vemhesség elvetésére adható tabletta?
Erről sajnos nem tudok semmit.
Nem szeretnéd inkább ivartalaníttatni? Megelőznéd vele a későbbi szaporulatot is..
:O 45-naposan ??? 59-63 napra ellik -.-"
Sztem nincsen.... Talán a Párzás után adandó (3.-5 napon....) arra gondoltál ?
Többféle is van:
prosztaglandinok, dopamin agonisták vagy progeszteron receptor antagonisták alkalmazás (LH csúcsban 25-45.nap)
(hányás, rosszullét, gyulladás felléphet)
Anti progeszteron készítmény: 2 injekció van amit 24 órási időközzel lehet beadni 98-94% os hatékonyságú (ha korábban van beadva hatékonyabb) Alizine (Virbac)a 45. napig használható a készítmény.
ja igen az Alizine nem okoz méhgyulladást legalábbis a kutatások szerint.. (előfordultak méhgyulladásos esetek de nem nagyobb % ban mint az átlagos populációban )
ja a két oltás külön külön kb 10-12 ezer...
ha nem drága tenyészkutya jobb az ivartalanítás
Szerintem is, ennyiből megvan az ivartalanítás is.
Pláne, hogy most akció van!
Nem a saját kutyám , hanem nagyszüleimé...Van egy kis keverékjük , kb tacskó méretű és valszeg felcsinálta a szomszéd kaukázusija (vagy valamhasonló).Kb 1 hónap telt el azóta , nekem csak most mondták el mert megjegyeztem hogy elég dagadt a kutya.(bár elég sokat kap enni , szóval nem is biztos h vemhes).Azért is aggaszt a dolog , mert első tüzelése volt a kutyának, szval még nagyon fiatal.Ebben az időszakban (kb 30. nap) már meg tudnám állapítani én is hogy vemhes-e a kutya ?
Ivartalanításról meg nem tudom őket meggyőzni , majd ha jön az ebadó úgyis megcsináltatják a műtétet de addig is jó lenne megúszni alom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!