Mit tehetek ha sikerült keverék kutyast Vásárolnom. És a szaporítója E-mailn keresztül még ki is röhög. És örül neki . Mellesleg elküld melegebb éghajlatra?
Gondolom semmit -.-'
Szóval írtam neki E-mailt hogy ez nem volt rendes tőle...
A választ nem linkelném :/ Max ha szeretnétek látni....
Volt egy Francia bulldog kutyusom... És mivel úgy adódott hogy még magam sem tudtam mi lesz velem, jobbnak láttam ha gazdit keresek neki.... Ők jelentkeztek is... Fiatalok.. kedvesek voltak... Fűt fát ígértek !!ivartalanítási szerződéssel kerestem gazdit neki!!
Anyukámék már jó ideje kerestek Labradort, és adtam is fel hirdetést... Közben kiderült nekik van Labijuk... Amit szívesen odaadnának anyukáméknak , mert eladóak a picik :) Pici húgom megörült és így nem fizetett egykönk sem... Anyuék kaptak Labit .. Kicsi kutyám jó helyen , bár a szívem szakad meg :(
Had tegyem hozzá hogy anyukáméknak is próbáltam a Franciát, de nekik a Labrador volt a vágyuk!
Okom volt rá hogy gazdit keressek neki :(
És nem hírdettem 30-50 ezrekért mert nem pénzt szeretem volna, hanem jó gazdit neki :(
Jó helyen van igen mert szeretik tudom.... És elletni sem tudják szerencsére... !
Igen a Labi tuti keverék... Persze anyáék és mi is imádjuk és tényleg mindent megkap.... Csak bánt hogy igazából elmondanak mindennek, s hogy ha belegondolok akkor az alomba volt 5-6 pici... És a gyere utána még árult 1 kölyköt 30.000.- ért... Ők is biztos néznek :/
Csak annyit szerettem volna közölni velük hogy nem fajtatiszta, s miért vertek át... Szépen írtam nekik :/ De emellett elküldtem anyámba....
"De emellett elküldtem anyámba...."
Elküldted a saját anyádba? Azigen...
Elküldtek az anyámba....
Ez te sem gondolod komolyan ugye ?? -.-
Tehát egy kereskedőnek adtad oda a kutyádat és kaptál tőle egy másikat.
Én az ilyennek azt sem hinném el, hogy ivartalanította a bulldogot. Te pedig így jártál. Nem igazán értem a gondot, ingyen kaptál egy keverékkutyát. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!