Chihuahua füle valóban idővel áll majd csak fel?
Aztmondta az ő kutyusainak is hat hónaposan állt csak fel (ill az egyiknek pl ) mert nagyok a füleik és minnél nagyobbak annál későbben történik ez meg .
Köszönöm válaszodat .:)
első válaszoló vagyok
Akkor szerintem meg nincsen vele gond. De minden képpen legyen a kiskutyáról egy szerződés.
Az adásvételi szerződés:
Ennek a szerződésnek mint a tenyésztő, mind a tulajdonos érdekeit védenie kell.
Szerepeljenek benne a kiskutya adatai, és vásárlási cél azaz, hogy hobbi, tenyésztési, kiállítási vagy munka célból vásárolta-e a kölyköt, illetve a garancia feltételei, amelyek azonban nem vonatkozhatnak a tartási hibákból eredő betegségekre.
Minden magára valamit is adó tenyésztő garanciát vállal az előre nem látható, rejtett hibákra, az adott fajtát esetlegesen terhelő genetikai rendellenességekre, betegségekre.
A garancia mértéke egyéni megállapodás kérdése.
Ezek minden képen szerepeljenek a szerződésben. Legalábbis mikkor én tenyésztőtől vettem kutyát ezek szerepeltek benne illetve abban is amit 3 hónnapal ezelőtt vettem kutyámat annak is a szerződésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!