Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! Félek sétáltatni a...

Segítség! Félek sétáltatni a kutyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kutyám keverék kutya. Nagy testű, kilenc hónapos szuka. Séta közben nagyon húz hiába van kiengedve egész nap, és rohanhálgathat kedvére... Már félek sétálni vinni, mert már párszor megjártam, hogy elestem... Ha kutyát lát megőrűl és mindennel azon van, hogy odamenjen hozzá és játszodjon. A gyerekeket meg annyira szereti, hogy mindenképp megakarja szagolni őket s játszani akar velük... Kétségbe vagyok esve, mert szeretném már vinni a kutyám sétalni!
2011. nov. 16. 18:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
De én úgy értettem, hogy a válaszotok alapján találom meg a kedvező módszert. Szóval, remélem nem áártottam senkinek, további szép napot, kedves Válaszolók!
2011. nov. 19. 11:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy menhelyen dolgoztam, ezért TUDOM, hogy hülyeségeket írtak hülye tesztek alapján. Meg azt is, hogy nem agresszívek, mint ahogy megfelelően kezelve egy kutya sem az, rosszul kezelve meg a legrosszabb tenyésztőtől kikerült állat is veszélyes lehet. De nem is ez a lényeg, hanem az üzenet, amit közvetített az említett cikk. Ha nem úgy értették a cikkírók, akkor is az jött le, hogy ne tarts menhelyi kutyát, mert megöl álmodban. Felelősségteljes ember ilyeneket egyszerűen nem ír le és nem publikál, mert ugyan marha okosnak tűnik tőle, de többet árt, mint használ.
2011. nov. 19. 15:09
 23/23 anonim ***** válasza:

hm én nem olvastam a cikket, de most már nagyon érdekel!:O

amúgy meg azért nem jó, hogy általánosítasz, mert a nagybátyám pl. a fejét verné a falba, ha ilyet olvasna...

és látod, én is etológusnak tanulok, és mégsem osztom azt a cikket...

sőt, ahogy írtam, én pont hogy az ilyen agresszív kutyákkal foglalkozom pont azért, mert egyáltalán nem hiszem, hogy ők akkor mostantól veszélyesek és pont.

még az is lehet, hogy valami barom írt ilyen cikket - megjegyzem még nagyobb barom, aki publikálja, de biztos, hogy etológus volt?...

Nem tudnád esetlen belinkelni, vagy megmondani, melyik számban olvashatom?

(nem járatom ezt az újságot, de szívesen elolvasnám!)

2011. nov. 19. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!