Mennyi idős kortól vihetem sétáltatni a kutyám? Mármint a kutya mennyi idős legyen.
Sétálni minél előbb. Egy kiskutyának még a kert is séta az elején. Kell, hogy kint legyen, ismerkedjen a világ illatával, zajával.
Ismerős, felnőtt, egészséges kutyával is találkozhat, csak tömegbe nem kell vele rohangálni.
Az anyjától az anyatejen, véren keresztül kapott védettséget fokozatosan veszik át az oltások, de ettől még kár lenne a legfogékonyabb időszakot bezárva tölteni.
Hogyha az előző kommentekben leírtak megvannak. De szerintem te a kutyus korára vagy kíváncsi. 9 hetesen teheted meg vele az első sétát,pórázon.
Ez idős kor előtt kell hozzászoktatni a pórázhoz,nyakörvhöz. Minden nap,legalább 1x 5-10 percet csatold föl rá mindkettőt,ne sétálj vele,csak hagyd,hogy eltűrje magán és megszokja. Ha már megbarátkozott vele és úgy érzed,hogy megérett arra,hogy kividd az utcára,tiétek a pálya. :-)
Remélem,tudtam segíteni. :)
Zsancaaa!
Arra szeretnélek megkérni, hogy ekkora hülyeséget ne írjál már legyél szíves. Mi az, hogy egy éves korig nem lehet a kutyát sétálni vinni? :D:D:D Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Az előzőek már leírták, hogy ha az összes alap oltása megvan akkor lehet vinni, te meg erre rátromfolsz egy ekkora sületlenséggel. Hogy fog az a kutya akkor szocializálódni, ha egy éves koráig sehová nem viszed?
Melyik állatorvos mondta? Add meg légyszi az elérhetőségét, megkérdezném tőle, hogy ezt miért gondolja így.
hihi
amint lábra tud álni
!!!!!!
a sétáltatás nem kortol függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!