Hogyan szoktassam vízhez a kutyusom?
A kérdező kommentje:
Attól félek,hogy megijedne. Vagy nem fog? A másik mikor belemegy Ő ugat, és menne,csak fél...
Nem fog megijedni, ahogy az előbb is írtam, minden kutyának van úszási ösztöne. Például a mi palotapincsi kutyánk annak idején úgy úszott mint egy cápa.
Az én kutyusom is mindig bele akkar menni de nem mer!
És mindig belelököm és alig akkar kijönni,oda vissza uszkál meg játszik!De soha nem megy bele magátol csak a parton idegeskedik!
hát ismerősöm kutyusa sem mert belemenni a vizbe,még kölyök is volt...de hát aztán beledobták a vizbe...hát én azt hittem,hogy utánna totál nem fog bemenni,de szerencsére utánna már szivesen beúszott, főleg hogy a többi kutyától is látta :)
az enyém kölyökként csak a lábát áztatta,de ő is látta a többi kutyától és igy beúszott ,pedig nem egy vizi kutya, de a kacsák is nagy vonzóerőt jelentettek számára:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!