Hogyan szoktassam rá a kutyusom, hogy a kosarában feküdjön, ne a lépcsőn?
Figyelt kérdés
Ma hoztam el 7-8 hetes keverék kölyökkutyusom. A lépcsőházban lakik, van egy műanyag kosara, amit a lakásba vezető ajtó mellé tettem. De soha nem akar ottmaradni, ha nagy nehezen becsalogatom, pár pillanatig ott marad, összegömbölyödik, aztán mikor pár perc múlva megnézem, hogy ott van-e még, már a lépcsőről vigyorog rám. Hogyan szoktassam rá, hogy ott maradjon, és ne a lépcsőn lustálkodjon? Ja és normális, hogy ma 11 órától ezidáig egyszer kakilt és pisilt? És csak akkor eszik ha mellette vagyok?2010. szept. 18. 19:03
1/3 anonim válasza:
Miért a lépcsőházban tartod a kutyát? Én még ilyet nem pipáltam. Naná, hogy mászkál, mit gondolsz, egy kosárban fogja leélni az életét? Mozognia is kell, és mivel még picike, nyilván ott dobja el magát, ahol épp elfárad.
2/3 anonim válasza:
A kutyának a kosár alvóhely, és nem élőhely. Nem fogja az egész napját abban tölteni.
3/3 anonim válasza:
jajj ne már. mért kell kirakni a lépcsőházba?? azért ne felejtsd el, hogy a kutya is egy élőlény. te egész nap az ágyban fekszel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!