Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A ti kutyátok is azon ügyködik...

A ti kutyátok is azon ügyködik, hogy az agyatokra menjen?

Figyelt kérdés

Sokáig próbálkoztunk a babával és nem akart összejönni, aztán egyszer találtam egy kiskutyát az utcán és hazavittem. Nagyon megszerettem, ő volt a vígaszom a nehéz percekben. Aztán megtörtént a csoda, terhes lettem. 7 hónapos vagyok, veszélyeztett. Szóval egész nap csak feküdni, vagy ülni szabad nyugodtan, nem idegeskedni, minél kevesebbet mozogni. De itt van a kutyus, aki kb 1 éves, és épp a dackorszakát éli. A párom viszi sétálni reggel és délután , én nem mehetek vele napközben, így itthon vagyunk ketten. De folyamatosan azt nézi, hogy tudna engem ideges1teni. Ellop tárgyakat és azt várja, hogy menjek utána, incselkedik velem. Persze nem tudom elkapni, még akkor sem tudnám, ha nem lennék terhes, nagyon fürge kutyus. Persze, tudom, hogy a jó módszer az, ha ráhagyom és olyankor általában pár perc után ráún arra a bizonyos tárgyra. De van, mikor olyasmit lop el, amit nem hagyhatok, hogy rágcsáljon, megegyen. Vagy mert veszélyes rá, vagy mert értékes( pl ma a telefonom volt a célpont, jól össze is harapdálta, mire sikerült visszaszereznem) Ezenkívűl ruhák, plédek, párnák, dísztárgyak, amit csak talál. Nem tudok midnent elpakolni, nem is pakolászhatok, ő meg mindenhova fel tud ugrálni, egy igazi kis akrobata.

Másoknál is van ilyen, vagy csak engem akar idegileg kikészíteni a kutyám?

És még mielőtt bárki azt tanácsolná, nem nem fogom elajándékozni, felelősséget válaltam érte és nagyon szeretem.

Valami tanács?

2011. nov. 16. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ha eddig nem csinálta, az van, amit már egy másik válaszoló is leírt. Máskor ha hazamentél vele foglalkoztál, most meg nem érti, hogy otthon van egész nap, mégsem játszol vele. Csak a figyelmedet akarja felkelteni, mert játszani akar veled. De semmiképp nem idegesíteni.
2011. nov. 16. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk teljesen ez volt a helyzet, de nem akar felidegesíteni!!! Valóban csak figyelmet szeretne!

Az én kiskutyám 4 hónapos volt, lakásban lakunk, de akkora mozgásigénye volt, hogy 4!!! simán lesétált 3 órát egy nap!!! Ez kellett is volna neki, sajnos nem tudtuk hogy ekkora mozgásigényű, ennyi időnk pedig nem volt! :( Imádott kinnt lenni, kutyusokkal lenni, ezért elajándékoztam egy nagyon kedves családnak, ahol egy 12 éves kisfiú lett gazdija. Most ott van ey kutyus játszótársa! :) És most boldog igazán! :) Persze ezzel most nem arra szeretnék kilyukadni, hogy bátran ajándékozd el! Ne! De bennt a lakásban tényleg dobálj neki labdát, ezzel már játszatok is! :)

2012. febr. 18. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!