Milyen nevet adnátok egy spanyol kiskutyának? (Tudom, hogy volt már sok ilyen kérdés itt, de ez picit összetettebb. Részletek lent. )
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ismerősömnek,akinél lakom,van egy kiskutyája és mindenképp Bertának szeretné elnevezni. De nekem mindig valami malac vagy borjú jut erről a névről eszembe. :) Ezt meg is mondtam neki,erre azt mondta,hogy válasszak akkor neki nevet én. Tehát valami Bertához hasonló hangzású név kéne,hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. A kutyus kislány,fekete és uszkár. Ja,ami még fontos,hogy az ismerős spanyol,tehát valami olyan név kéne,hogy a spanyolok számára is könnyen kiejthető legyen. Előre is köszönöm a segítséget! :)2009. máj. 10. 12:44
3/9 anonim válasza:
A Lolita az nekem tetszik, tök jó. :D
5/9 anonim válasza:
Szia! Isabella! Bella lehetne röviden! Üdv.
6/9 anonim válasza:
Örülök,hogy tetszik:DNekem is a kedvencem::D:D:D:D:D
7/9 anonim válasza:
Bonita nekem nagyon tetszik én ezt a nevet adnán neki!
8/9 anonim válasza:
Perla. Ha jól tudom ez spanyolul fekete gyöngyöt jelent. Egy fekete uszkárra illene is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!