Melyik fajtát ajánljátok?
Ír Szetteres:
Úszni vinni? Kicsinek imádott úsznia kádban ott szokttatam hozzá a vízhez. (: Imádta mint most is (:
És köszi. Akkor kezdtük el szoktatni amikor elhoztuk rá egy pár héttel 4 hónapos volt akkor . Egy labdát dobtunk a vízbe (kedvenc ) és utána ment . Kis medencéban történtek ezek az "úszás órák". Egyre nagyobb lett Beni , annál több vizet öntöttem a medencébe. Amikor már elérte a felnőtt kort tudtam hogy most már komolyabban kell ezzel foglalkozni , kutya iskolában is tanítgattam és most már egy kiváló úszó bajnok :)
Szóval olyan 4-8 hónapos koráig szoktasd hozzá de lehet tovább is attól függ hogy mennyire megy neki. Benikém 7 hónaposan már ment is a medencébe ( akartmenni).
Szóval (:
Hozzá tenném hogy csak 1 éves kora után vidd el tóba úszni , mert ha még nem éri el az 1 éves kort akkor még kajla , szóval egy éves korig csak a medence (:
De utána lehet maga a Karib-tenger is úszik és úszik (:
igen azt észre vettem hogy nagyon kevés sheltie jut be a BIS-be,pedig igen szép kutyák :) Bár mondjuk soha nem értettem,miért jó ha egy fehér pamacs nyeri a BIST-t de ezt a bírók tudják csak megmondani pl. máltai selyemkutya..a hideg kiráz tőlük :)
Ír szetteres: Akkor jó,mert én nélküle nem megyek el nyaralni,ha kell inkább otthon maradok vele,ha megjön legalább Ő is érezze magát jól :) Megkérdezhetem melyik kennelből való Beni? Vagy melyiket ajánlod? :)
Melyik kennelből . Mondom is .
Garden Stars Ír Szetter Tenyészet.
Kíváló és megbízható . :) De különben nem is kell sokáig várni hogy megszokja. Hamar meg fogja , csak úszni nem biztos hogy egyből tud.
Beni gazdija: Nagyon szimpatikus az egész bemutató illetve ahol laknak a kutyák :) Fel fogom venni a kapcsolatot velük,nem most lenne a kutya hanem tavasszal,hogy fél éves koráig vele lehessek egész nap :)
Kaleido:Hát mondjuk ez igaz,bár kicsi a bors de erős :)
Akkor sikerült meggyőznöm téged ? :)
Sok sikert ! Csak őket tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!