Berni pásztor vagy Akita Inu? Melyiket válasszam?
Most ezen a kettő kutyán gondolkozok, h melyiket vegyem meg egy rendes kennelből. Mind a kettő kutyáról sokat olvastam. Úgy volt elsőnek Akitát veszek de utána a Berni is meg tetszett.:)
Légyszíves segítsetek nekem dönteni!
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Felelőtlenségnek tartom a döntésedet, remélem a szüleid nem egyeznek bele. Ne haragudj, de ezt kellett írnom egy 13 éves gyereknek. Ha mégis meglesz az akitád, sok szerencsét hozzá! Ha ehhez a döntéshez tanácsolhatnék valamit az az, hogy szukát válassz, ők kevésbé dominánsak!
Ezt azért olvasd el:
Már meg van az Akita kiskutyám.:D
Nagyon aranyos és okos. Már tudja az ül, pacsi, marad, lábhoz, gyere be, menj ki, hozd vissza, tedd le, már szobatiszta és most tanítom neki a póráz nélküli sétát.:) Mindennap viszem sétáltatni. Most télen bent van a lakásban. Nyugodt kutya, egyáltalán nem lusta, engedelmes is. A családban mindenki szereti és ő is szeret minket.:)
4hónapos,kan kiskutya és (Hachiko) Hácsi a neve.:)
utolsó, a válaszodon jót nevettem :D :D
a kérdezőnek pedig: nekem is most lesz négy hónapos az akita inu kutyám, hozzám a végsőkig engedelmes, de a család többi tagját igazából ignorálja. Nem bántja őket, de náluk több mindent megenged magának(harapás, ugrálás, engedelmesség), mint nálam és inkább az én "társaságomat" keresi. Ha valamire utasítják a többiek, sokszor rám néz, hogy egyetértek-e. :) de tényleg nagyon okos és nyugodt, bár a dominanciájával folyamatosan küzdünk, és a válaszaid alapján nehezen hiszem el, hogy nálatok nincs ezzel probléma. és akkor végülis melyik kutya lett, amerikai akita, vagy akita inu? mert a kettő közötti különbséggel is gond volt..
"Majd kb. 1 év múlva írj ide, hogy mi a helyzet, hogy boldogulsz a kutyával! (Ha valóban akita a kiskutya.) Nem értem a szüleidet, hogyan vehettek egy gyereknek akitát."
Szerintem nem is fogod érteni... Hát könnyen. Mert, ez olyan nagy szám lenne.-.-" Istenem ilyen válaszadóktól ki vagyok...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!