Mi baja lehet az új kutyámnak?
Az új kutyám menhelyről van, két hete hoztuk el. Tegnap fésültem a közepesen hosszú szőrét és csak úgy megtapogattam a torkánál, ahol a nyirokmirigyeinek kell lenni (azt hiszem :S). És hát.. :S Úgy éreztem, mintha egy tojás sárgáját nyomogatnám, mert akkor nagyságú kb, és puha. A másik oldalon is éreztem, de ott jóval kisebb volt. Ezt betegség jele? :S
A kutyáról annyit, hogy nyolc éves, szuka, egészséges, ugrál, futkos, a másik két fiatal kutyámmal száguldozik.
Sajna most egyedül vagyok itthon, amíg haza nem jönnek, nem tudom elvinni. Nem kisgyerek vagyok, csak a közelben nincs orvos.
Beszélgettem valakivel, aki nagyon ilyen "egészséges izé" (no cukor, no kenyér, no gyógyszer stb), ő azt mondta, hogy szerinte most méregtelenít a szervezete, mert eddig maradékot, olcsó kaját, csontot meg ilyeneket kapott. Egyébként olyan szürke is az egyébként fekete szőre. Nálam viszont két hete Acana-t eszik... Hát nem tudom... Viszont megkérdeztem a tertvéremet is aki állatorvos mellett dolgozott évekig, és ő azt mondta, hogy van benne valami.
Valakinek van tapasztalata, hogy mi lehet ez? Egyáltalán baj? Ha baj akkor mit nézzek még, hogy van-e más tünet? Amíg nem tudom elvinni, addig nagyon aggódok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!